Marija Karan: Žan Klod Van Dam je pravi gospodin

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 28 Sep 2010

Glumica Marija Karan nedavno se vratila iz Rumunije gde je snimala film “Weapon“, a njen partner na filmu je slavni američki akcioni glumac Žan-Klod van Dam.


Osim njega drugu glavnu mušku ulogu igra Skot Atkins, glumac koji je igrao glavne uloge u kultnim borilačkim filmovima “Mortal Kombat“, “Ninja“, “X-man“. Radnja filma prati priču o profesionalnom ubici po imenu Brazil kojeg tumači Van Dam i koji je poznat po svojoj metodi ubijanja – naime, svoje mete, žrtve, ubija isključivo noževima ili nekim drugim oštrim oružjem. Njegov protivnik je Ronald Flint, a njega igra Skot Atkins. On je nekadašnji operativac britanske tajne službe MI6 i odličan je snajperista. Povukao se iz službe nakon što su mu pripadnici Polove bande, kojeg igra Ivan Kaje, brutalno izmaltretirali ženu Anu, koju u filmu igra glumica Bjanka van Varenberg, inače Van Damova ćerka. Film se radi u produkciji “Sony Pictures Home Entertainment“, jedne od najboljih producentskih kuća u svetu.

Otišla sam na sastanak sa producentima, onda su me zvali na kasting sa direktorom. Odigrala sam tri scene, ušla u uži izbor i čekala. O glavnoj glumici na kraju je, ipak, odlučio Van Dam. Imala sam preporuku producenata i reditelja, ali do poslednjeg trenutka nije se znalo koju je on devojku izabrao. Bila sam presrećna kada sam saznala da sam to ja”, rekla je Marija Karan za “Gloriju“ i navela da je Žan-Klod van Dam prema njoj bio divan, te da je uživala u zajedničkim večerama na koje su išla posle napornog snimanja. “Čovek je zaista velika zvezda. I sama sam čula da je veoma nezgodan, ali na snimanju je bio sasvim drugačiji. Ne znam da li sam izvlačila najbolje iz njega, tek prema meni je bio divan. Imao je neke klasične holivudske simptom, kao na primer insistiranje da njegova kuca stalno bude uz njega. Veliki je gospodin, fenomenalan, šarmantan, lud i ima ogromnu pozitivnu energiju. Išli smo dva puta na večeru, sa producentima i rediteljem. Veoma smo se lepo proveli. Kad smo stigli u restoran, čitav sat nije mogao da sedne za sto. Svi su želeli da se fotografišu sa njim”, kaže naša uspešna glumica koja već godinama gradi uspešnu filmsku karijeru u svetu. Ona se pre nekoliko godina preselila u London, a potom u Los Anđeles, te živi na relaciji ova dva grada i Beograda. Do sada je igrala u nekoliko velikih svetskih filmskih projekata, u filmu “The Right“ sa Entonijem Hopkinsom, Bi-Bi-Sijevoj hit seriji “Casualty“, a nedavno je imala premijeru filma “Sevdah za Karima“u Sarajevu.

Reklame

Ostavite komentar