Meštani Lisovića žale se na „Farmu“

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 16 Sep 2010

Put kojim se dolazi do „Farme“ potpuno je uništen, bez osvetljenja. Do uništenja je došlo kada su organizatori pre tri godine gradili imanje, te šleperima napravili rupe u asfaltu. Taj isti put asfaltirali su sopstvenim sredstvima meštani Lisovića, koji već treću godinu od organizatora zahtevaju popravku štete.

- Pre nekoliko godina smo asfaltirali ulicu sopstvenim sredstvima – počinje priču za „Blic“ Milan Marković, čija se vikendica nalazi blizu „Farme“.
- Kada je počela da se gradi imanje, veliki broj šlepera i kamiona su prolazili i danju i noću i put je potpuno uništen. Potraživali smo popravku štete i organizatori su obećali da će rešiti situaciju. Prilikom drugog serijala počeli su da popunjavaju rupe, ali samo do polovine ulice. Potpuno smo bespomoćni i jedino što zahtevamo jeste popravka – pita se Milan Marković i dodaje da, osim asfalta, meštani imaju problem i sa uličnim osvetljenjem.
- Kada se gradilo imanje, organizatori su sagradili posebnu trafo-stanicu za „Farmu“ i od tada nema ni uličnog osvetljenja u tom delu. Ne mogu sa sigurnošću da tvrdim da li je trafo-stanica uzrok problema, ali niko ne želi to da reši – žali se Milan Marković, koji nema ništa protiv „Farme“.
- Mi samo želimo da se ispuni dogovor.

Sa druge stane, producenti emisije nemaju odgovor na ova pitanja:

- Možemo da komentarišemo sve što je vezano za dešavanja na „Farmi“, ali kada su tehničke stvari u pitanju, nemamo komentar – rekao je portparol „Farme“ Nemanja Josifljević.

Reklame

Ostavite komentar