Milena Ćeranić: Biću nova Severina

Izvor: novosti.rs
Postavljeno 10 Sep 2010

Pevačica i bivša „farmerka“ Milena Ćeranić, koja je nedavno sa dečkom Nemanjom Stevanovićem iz „Granda“ prešla u „Siti rekords“, uskoro planira da snimi singl za novu izdavačku kuću. Ona kaže da joj je veliki problem da nađe pesmu koja bi u potpunosti ispratila njen temperament i „vatrenu“ prirodu.


- Od mene se očekuje da snimim veselu, energičnu i vrcavu pesmu, jer me ljudi tako doživljavaju – kaže Milena Ćeranić. – Možda neku numeru koja bi bila slična pesmi „Gas, gas“, ali nije lako naći odgovarajuću kompoziciju. Postala sam zahtevnija kada je o pesmama reč, a želim i malo da eksperimentišem.

Bivša „farmerka“ ističe da je učešće u popularnom rijalitiju škola koju su ona i Nemanja skupo platili, ali da je to, s druge strane, još više ojačalo njihovu ljubav.

- Naša veza je bila na velikom ispitu, ali znate kako se kaže: „Što vas ne ubije, to vas ojača“ – nastavlja Milena. – Nekada se i sami pitamo kako smo uspeli sve to prebrodimo. Ali, kada nam je bilo najteže, tada smo se najviše borili za našu ljubav.

Na pitanje šta bi poručila novim „farmerima“, Milena kaže:

- Savetujem im da ne budu iskreni, već da se foliraju, jer se na primeru pojedinih „farmera“ to pokazalo kao pravi pogodak. S druge strane, meni je žao što na „Farmi“ nisam bila još gora, ako već pričaju o meni loše stvari, neka za to imaju i opravdanje. Krivo mi je što sam u pojedinim trenucima stavila dostojanstvo u stranu.

Reklame

1 komentar

  1. Velika Sanjalica said on 11/09/2010 at 07:35

    Bila bi joj super neka pesma sa sto vise psovki i prostakluka…… pa pravac kafana gde i pripada!

Ostavite komentar