Milić Vukašinović na Fejsbuku objavio da je u vezi sa sekretaricom gradonačelnika Hamburga

Izvor: Kurir
Postavljeno 02 Sep 2010

Nije Milić Vukašinović svojim virtuelnim ljubavnicama slao samo perverzne poruke na Fejsbuku, a one mu još sočnije odgovarale na njih. Sajber seks svaki put su začinili pokazivanjem polnih organa.


Stari roker bi fotkao svog „vršnjaka“ u erekciji, a za uzvrat su mu u sanduče stizale slike napaljenih devojaka i žena s kojima je u tom trenutku „vodio ljubav“. Na adresu naše redakcije stigla je i potvrda ove priče.

Kada je nedavno Milić Vukašinović, nakon Kurirovog razotkrivanja njegove internet švaleracije, otvorio novi profil (Mič Valijant) ne bi li zavarao Planinku, sa kojom je tada još uvek živeo, izgleda da je bilo onih koji su poželeli da vide šta je ostalo iza njega. I očito su uspeli da mu provale šifru. Nama su prosledili deo onoga što su pronašli, kao što je ovaj razgovor sa Antonelom Hamburg.

Milić Vukašinović: Evo ti, srećo, bombona, da možeš da je cuclaš kad me poželiš. Ljubim ti ja onu tvoju dole, na vrhu usnica, koju obožavam da sisam, a i da gledam.
Ispod postavljena slika njegove ćune. I njen komentar.

Hamburg Antonela: Ljubavi, pa cuclam ja to dan i noć… Ti to ne osećaš, stalno si mi u ustima, ljubavi. Cuclala bih ja najradije realno. Željna sam tvoje blizine.
Doktor za rokenrol nikad nije krio da se zaljubio u dotičnu gospođu, za koju je priznao medijima da je sekretarica gradonačelnika Hamburga i da je udata za Nemca. A juče je na Fejsbuku, gde se sada pojavljuje pod umetničkim imenom Mič Valijant, objavio da je u vezi s njom!

Mič Valijant: Antoniška, ljubavi moja, sad smo i zvanično momak i devojka i u to ime te ljubim po svim intimnim mestima, a i šire.

Hamburg Antonela: Ljubavi, misli uvek na to kad komentare deliš i nadam se da ćemo još dugo da se ljubimo svom snagom i vatrenošću koja nas spaja… Ljubim i volim te beskrajno.

Zaboravio je Milić na Planinku i trideset godina provedenih s njom. Samo još da se Antonela razvede.

Reklame

Ostavite komentar