Mina i Igor Kostić: Palo pomirenje

Izvor: svetplus.com
Postavljeno 16 Sep 2010

Posle dva meseca razdvojenosti od svog nevenčanog supruga Igora Kostića pevačica i bivša farmerka Mina Kostić shvatila je da je njihov razlaz bio sulud. Uprkos raskidu ostali su u dobrim odnosima zbog ćerkice Anastasije, ali ubzo su shvatili da je sve to bilo ishitreno i da ne mogu jedno bez drugog.

“Problemi u našem odnosu započeli su pre skoro godinu dana kada sam se iselila iz zajedničkog stana u naselju Altina i sa detetom se vratila kod mama Dude. Odluku sam donela ishitreno i brzopleto, često kažem i ono što ne mislim, ali muškarci sve kapiraju na prvu loptu. Naša ljubav je fatalna i zarad nje sam spremna na sve, zato sam pomoć potražila kod psihologa”, iskrena je Mina.

Razgovori sa stručnim licem pomogli su joj da shvati gde je koren njenog problema u muško-ženskim odnosima.

“Psiholog mi je objasnio da imam traumu iz prethodne veze, pa se zato plašim da će me svaki sledeći partner izneveriti i povrediti. U svemu mi je, naravno, pomogao i Igor svojom dobrotom i nežnošću u trenucima kada sam bila divlja. Nadam se da su svi problemi sada iza nas i da ćemo konačno na miru uživati zajedno sa našom ćerkicom”, kaže Mina.

Reklame

1 komentar

  1. luka petkovic said on 19/04/2011 at 14:02

    kakvi su golupcici 

Ostavite komentar