Mina Kostić o dečku Igoru: Naša veza nikad nije bolje funkcionisala

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 05 Sep 2010

Folk pevačica Mina Kostić i njen nevenčani suprug Igor nisu raskinuli. Bivša „farmerka“ poručuje da se u njihovom odnosu ništa nije promenilo posle popularnog rijalitija i da se razumeju bolje nego ikad.


- Naša veza nikad nije bolje funkcionisala – kaže Mina Kostić, koja je nedavno sa cimerkom sa „Farme“ Draganom Milošević uživala u kući Miloša Bojanića u Baošićima. – S kumovima smo planirali da otputujemo u Grčku ili Egipat na letovanje, ali pošto su im iskrsle neke obaveze, odložili smo odmor za sledeću godinu. Dragana i ja smo provele nedelju dana kod Miloša Bojanića, gde je trebalo da nam se pridruži i Igor, ali je, nažalost, zbog obaveza bio sprečen.

Na pitanje da li će kao Miloš Bojanić presaviti tabak i tužiti Dragana Marinkovića Macu za klevete, Mina kaže:

- Ne želim sa Macom da se prepucavam na sudu. Mama Duda mi je rekla da se manem ćorava posla, pa ću je poslušati. Dovoljno je što će ga tužiti Miloš, a ja o njemu ne želim više da pričam.

Poznata folkerka uveliko preslušava pesme za novi album, a uskoro planira i da snimi spot za novu numeru „Evo, odnesi joj ti“, pod rediteljskom palicom Dejana Milićevića.

Reklame

Ostavite komentar