Misica Sanja Radinović prva napustila Farmu

Izvor: poznati.info
Postavljeno 19 Sep 2010

Manekenka Sanja Radinović je večeras prva napustila imanje u Lisovićima.

Gledaoci su glasali između nje i Bakija B3, a na kraju glasanja rezultat je bio 82.70% naspram 17.30% glasova koliko je osvojila Sanja. Prilikom napuštanja Farme Sanja se sa svima izljubila i pozdravila, a maneken Bane Janković koji je sačekao da se sa njom poslednji pozdravi joj je takođe prošaputao nekoliko reči na uvo, a šta joj je poručio s obzirom da su se i pre farme dopisivali na facebook-u možemo samo da predpostavimo. Baki je sve to ispratio sa osmehom i zadovoljstvom što je ostao na Farmi.
Tokom dana Farmeri su dobili koze, a Zlata je ugledavši ih želela da ih uhvati za vime. Međutim kada je krenula ostali Farmeri su je upozorili da je u pitanju Jarac i krenuli da joj se smeju. Bane, Baki i Peja su u sobi razgovarali o seksu i o tome da li bi mogli da budu sa devojkom pred kamerama. Peja se osvrnuo na Banetovo učešće u “Big mama’s house” i njegovima avanturama sa devojakama tamo, na šta mu je Bane odgovorio da je tamo atmosfera bila opuštenija.
Usledila je i rasprava o satu koji je Jasmina Ana unela na Farmu i o čudnim sposobnostima Ekrema Jevrića koji tvrdi da se oko 12 sati uvek dogodi nešto. Naravno Farma ne bi bila Farma da se nije dogodila i svađa između Milana Paroškog i Baneta Jankovića, ali i Zlate i Paroškog. Izgleda da je aktuelni gazda, veoma kratkog fitilja i pokretač svih svađa koje se dešavaju na Farmi.

Reklame

Ostavite komentar