NEDA ARNERIĆ: Snimala sam scene seksa dok sam bila devica!

Izvor: Opera-17.com
Postavljeno 16 Sep 2010

Svoj prvi film Neda Arnerić je snimila sa samo 13 godina, a njene uloge u filmovima poput Ko to tamo peva, Višnje na Tašmajdanu, Aloha, Praznik kurvi, Divlji anđeli izgradile su i njenu glumačku karijeru.

Lolita – kako su je nekada zvali bila je sastavni deo snova mnogih muškaraca, a Neda je za “Globus” otkrila da se uvek iznenadi kakav je glas prati, te da iako su je stavili na listu najseksipilnijih, ona uopšte nije iz te priče.

Neda je od 70-ak uloga, koliko je u životu odigrala, imala možda pet koje se mogu svrstati u erotski žanr, ali te su uloge bile uočljive jer je svlačenje na filmu sedamdesetih godina izazivalo sablazan.

- Nisam imala pojma o seksualnosti i igrala sam nešto što još nisam doživela. Naučila sam vrlo rano da je snimanje filma posao koji se u dogovoru s rediteljem treba ozbiljno obaviti. U scenariju je, na primer, pisalo – oni se bude ujutru i nakon vođenja ljubavi kreće priča. A ja u to vreme nisam ni znala kako se vodi ljubav. Bio je to deo mog zanata, a ja se smatram dobrim zanatlijom - ispričala je glumica.

-Živela sam burno, probala droge, no, srećom, ništa mi se nije svidelo – kaže popularna glumica i dodaje da je srećna što je pronašla osobu s kojom se dobro slaže, no napominje da bi zabranila da se ljudi vezuju brakom pre pedesete.

- Neka prave decu, neka se zabavljaju, no neka se ne vezuju za jednu osobu –
kaže glumica i dodaje da je svesna da stari i da jedva čeka da još malo ostari da bi konačno mogla igrati ženu od 60 godina.

Reklame

1 komentar

  1. Marko Jovanović said on 16/09/2010 at 18:55

    Pre Opere 17 je objavljena vest ovde…

    http://www.samoprovereno.com/2010/09/jutjub-neda-arneric-snimala-scene-seksa.html

Ostavite komentar