Nemoguća misija – Bomba za Nenada Čanka

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 21 Sep 2010

Miran ručak svih onih koji su se u nedelju zatekli na Salašu 137 prekinula je gužva u kojoj je iznervirana supruga najpre napala muža preteći mu kašikarom da bi se potom na njega obrušio lider LSV-a Nenad Čanak, koji je u jednom trenutku, zabrinut za svoju bezbednost, potegao i pištolj!

I mada su se mnogi tokom nekoliko minuta napetosti ozbiljno zabrinuli za svoju bezbednost, svima je laknulo kada se ispostavilo da je političar zapravo bio žrtva prve ovogodišnje „Nemoguće misije“.
- Ekipa skrivene kamere udesila je da se na mestu na kome bivši učesnik „Velikog brata VIP“ ruča pojavi žena koja želi da joj muž potpiše papire za razvod. Pošto ja ovaj odbio, ona je izvadila bombu i počela da preti da će razneti njega, sebe i sve koji su se zatekli u blizini. Čanak je najpre mirno posmatrao, da bi potom, shvativši da je vrag odneo šalu i da bi mogli da poginu, skočio na muža i počeo da ga tera da potpiše papire jer im je život u opasnosti. U jednom trenutku čak je izvadio i pištolj, spreman da reaguje ukoliko dođe do nepredviđenih okolnosti. Tada mu je prišla ekipa i objasnili mu da je žrtva nameštaljke. Iako mu u početku nije bilo svejedno, na kraju se smejao i pokazao da ume da prihvati šalu na svoj račun – rekao je za naš list očevidac događaja.
Do komentara aktera ovog događaja nismo uspeli da dođemo, jer su ostali nedostupni do zaključenja ovog broja. U svakom slučaju, kako je političar reagovao, moći ćemo da vidimo na jesen, kada emisija „Nemoguća misija“ počne sa emitovanjem na Televiziji „Pink“.

Reklame

Ostavite komentar