Nikola Đuričko i Zana Marjanović dobili glavne uloge u Anđelininom filmu

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 23 Sep 2010

Proslavljeni srpski glumac Nikola Đuričko igraće glavnu ulogu u novom filmu Anđeline Žoli „Bezimena bosanska ratna ljubavna priča“. Naime, producent ovog ostvarenja Rade Šerbedžija doneo je odluku da Đuričko tumači lik Srbina koji se u logoru zaljubljuje u muslimanku.

Takođe, u Anđinom filmu će i Goran Jevtić imati jednu od sporednih uloga.
- Đuričko je prvi koji je pozvan na razgovor o filmu. Bio je oduševljen i prezadovoljan kada mu je saopšteno da je dobio glavnu ulogu u filmu holivudske glumice. Goran Jevtić će dobiti jednu od sporednih uloga, ali nimalo zanemarljivu. Iako se pisalo o tome da je Anđelinin film antisrpski, Nikola i Goran ne smatraju da je tako, jer čim su pogledali scenario, oduševili su se ljubavnom pričom – priča za naš list izvor blizak ekipi koja radi na ovom filmu. Bosanska glumica Zana Marijanović je već dobila glavnu žensku ulogu u filmu, a odabrana je putem kastinga, koji je organizovan povodom te uloge.

- Ne bih to da komentarišem - rekao je Đuričko kada smo ga pozvali, što ne treba previše da čudi s obzirom na to da im je zabranjeno da pričaju o projektu pre početka snimanja. Ali, potvrda da je on glavna uloga je i to što je na najboljem filmskom sajtu „imdb.com“ napisano da Nikola glumi u Anđelininom filmu. G

Bosanska glumica Zana Marjanović (27) zapala je za oko holivudskoj glumici nakon što ju je videla u filmu „Snijeg” bosanske rediteljke Aide Begić. Mlada bosanska glumica izabrana je za glavnu žensku ulogu na kastingu koji je održan u velikoj tajnosti. Na njemu su se pojavili brojni mladi i talentovani glumci iz BiH. Zana će u filmu glumiti muslimanku koja se zaljubljuje u Srbina pre početka rata, a priča se bavi njihovim životima.

O Zani Marjanović se ne zna mnogo, osim da je srednju školu i fakultet završila u Njujorku, nakon čega se vratila u rodno Sarajevo. Do sada je glumila u nekoliko filmova, ali široj publici postala je poznata po ulozi Selme u seriji „Lud, zbunjen, normalan”.

Veći deo filma Anđeline Žoli će se snimati u Budimpešti, a neke od scena u Bosni, zbog čega je Anđelina i odlazila tamo nedavno. Prva scena će se snimati početkom oktobra, tako da se nadamo da će srpski glumci bar tada malo progovoriti o svemu.

Reklame

Ostavite komentar