Nikola Rokvić: Bojana je idealna devojka za mene

Izvor: Press online
Postavljeno 22 Sep 2010

Folk pevač Nikola Rokvić, koji se nedavno vratio sa Filipina gde je učestvovao u popularnom rijalitiju „Survajver”, otkriva za Press koliko je teško podneo surove uslove preživljavanja na pustom ostrvu! Nikola kaže da mu je u teškim trenucima pomogla manekenka Bojana Barović, sa kojom je započeo ljubavnu romansu tokom boravka na Filipinima.


- Među nama se spontano rodila ljubav! Prvo je to bilo prijateljstvo, koje je tokom vremena preraslo u romansu! Za mesec dana smo se odlično upoznali i spoznali sve svoje vrline i mane. Opčinila me je lepotom, ali i svojom duhovitošću!

Kako ćete nastaviti vezu, budući da Bojana živi u Americi?

- Ne razmišljamo mnogo unapred. Ako je ljubav prava, ona će funkcionisati i na daljinu. Bojana uskoro putuje u Njujork, gde počinje sa snimanjem serije. Ja ću odlaziti kod nje, ona će dolaziti u Beograd. Neka sve ide svojim tokom.

Otkri nam detalje vaše veze u „Survajveru”. Da li su pali poljupci pred kamerama?

- Ipak bih to prepustio gledaocima Prve srpske televizije, neka sačekaju sredinu oktobra kada će početi emitovanje rijalitija. Pa, ne mora sve da se sada zna! (osmeh) U svakom slučaju, njeno prisustvo mi je pomoglo da prebrodim mnoge poteškoće na ostrvu.

Da li su tačne glasine da su na početku snimanja sevnule varnice između tebe i Nikolije, ćerke Vesne Zmijanac?

- Po povratku sa Filipina čuo sam da se pisalo o tome, ali sve je to izmišljeno. Nikoliju poznajem odranije jer su moj otac Marinko i Vesna kolege, pa smo se družili kao klinci. Sa njom sam se još kao mali igrao u pesku.

Šta ti je najteže palo u „Survajveru”?

- Odvojenost od porodice i prijatelja! Ipak, to će biti iskustvo koje ću pamtiti ceo život. Sve lepote koje smo videli na ostrvu i 32 dana spavanja pod vedrim nebom ostaće mi u sećanju.

Kako si izdržao da za sve to vreme ne opereš zube?

- Plašio sam se da će mi higijena biti najveći problem, ali sam ubrzo shvatio šta je priroda i koliko je hemija koju koristimo štetna. Tamo smo se kupali u slanoj vodi bez kupki i šampona i niko se nije osetio na znoj jer smo jeli pirinač i nije bilo toksina u telu. Kada sam došao u civilizaciju, okupao sam se, stavio dezodorans i parfem i u trenutku kada sam se oznojio osetio sam nepodnošljiv miris na sebi.

Jesi li bar u jednom trenutku zažalio što si otišao?

- Već prvi dan kada sam stigao pitao sam se šta mi je sve ovo trebalo i zašto sam uopšte došao, ali sam se brzo navikao i verujte da bih ponovo otišao.

Koliko si smršao i da li ti se zgadio pirinač?

- Smršao sam 11 kilograma i trudim se da održim kilažu. Čim sam stigao i seo za sto, majka mi je iznela pirinač! To je naravno bila šala, pa je posle toga usledila gala trpeza na kojoj je bilo svega, od supe do mesa. Nije mi se toliko pirinač zgadio koliko kokos. Ako bih ga sada probao povratio bih jer nekako ima specifičan ukus, a toliko smo ga jeli da mi je muka od njega.

Jesi li počeo sa nastupima i kada možemo očekivati novi album?

- Imao sam tri nastupa i to mi je najteže palo jer se još nisam privikao na vremensku razliku. Razmišljam da li da izabacim singl ili duetsku pesmu sa bratom Markom, dok će album sačekati završetak „Survajvera”.

Reklame

Ostavite komentar