Nikolija Jovanović – Ponosim se svojim telom

Fotke postavljene 27 Sep 2010


Nikolija Jovanović, koju mnogi znaju kao Nikoliju Zmijanac već više godina živi, radi i studira u Atini. Učesnica je ovogodišnjeg reality show-a Survivor koji će početi da se emituje sredinom oktobra na Prvoj TV.

U želji da saznaju koliko joj u životu pomaže popularnost njene majke Vesne Zmijanac, o fotografijama koja je radila za časopise u Grčkoj, životu ali i učešću u popularnom reality show-u Survivor, novinari portala poznati.info obavili su razgovor sa Nikolijom Jovanović (Zmijanac).

Svakako da je prva asocijacija kada se spomene Nikolija Jovanović, ta da si ćerka jedne od najpoznatijih pevačica, Vesne Zmijanac. Čak šta više malo ljudi zna kako se ti tako prezivaš, uglavnom misle da si i ti Zmijanac. Koliko ti to pomaže ili odmaže u životu?
Da, istina je da čim se spomene Nikoilija Jovanovic, odmah se moze čuti, aha, ćerka Vesne Zmijanac. Sasvim ste u pravu kad kazete da mnogi zapravo i ne znaju moje pravo prezime, tako da sam se vec i navikla da budem Zmijanac. Šalim se naravno. Velika mi je čast sto eto mogu da kazem da mi je Vesna mama. Pa jel’ znate kako, to može da mi i pomogne i odmogne u životu, sve zavisi kako ko na to gleda, ali ja imam svoju ličnost i sama se borim i probijam kroz život.

Grčki časopis “Max” je objavio fotografije u kojima si pozirala obnažena. Da li si osim dobrog izgleda od majke nasledila i dobar glas, odnosno da li možda u budućnosti planiraš da se baviš pevanjem?
Da, ja se toga ne stidim, ponosim se svojim telom i smatram da time ništa loše nisam uradila, šta više, ponosim se time što imam šta da pokažem. U prvom planu mi je da završim fakultet, a sve ostalo je samo moj hobi. Volim da radim kao fotomodel, a i pevam po malo.Bilo bi sebično sa moje strane kad bih pričala kako imam talenta i za muziku, ako se desi da jednog dana nešto otpevam, tu će biti narod da proceni. Maminu slavu i mnogih pevača iz te generacije je zaista teško dostići, na nama mlađima ostaje samo da se trudimo, a vreme ce pokazati dokle ćemo dogurati.

Veliku popularnost si stekla nakon prikazivanja video klipa na “Youtube”-u. Video snimak na kome igrać sa Sašom Ćurčićem je pogledalo preko 500.000 ljudi. Koliko je taj snimak zaslužan za tvoju popularnost?
Pa ne bih rekla bas da je taj snimak mnogo zaslužan, ima mnogo važnijih u mom životu za šta smatram da su više vredne pomena kada sam ja u pitanju. Svakako sto se tiče Srbije, tu je taj snimak naišao bas na veliko interesovanje.Inače, Sale je moj veliki prijatelj.

Kakve utiske nosiš iz Survivora i koliko si uspela da se zbližiš sa ostalim takmičarima?
Što se tiče Survivora, to je jedno veliko iskustvo za mene, veliki sam avanturista. Što se ostalih takmičara tiče, ima i onih sa kojima sam se vise zbližila, ima i onih sa kojima sam manje kontaktirala što je sasvim normalna i prirodna stvar.

Da li bi pristala da ponovo učestvuješ u Survivoru i prođeš kroz celu tu priču još jednom?
Hm..sto da ne, još jednom ponavljam veliki sam avanturista.

Izvor: poznati.info


Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 4 od ukupno 4 slika.

3 komentara

  1. MladenBg said on 28/09/2010 at 08:09

    I ova studira kafanski fakultet!!!!Ha ha ha…bas je intelektualka……!!!!!!

  2. nikoleta said on 07/07/2014 at 12:56

    nikolija imas super vrelo telo jos si jako mlada i slatka

  3. nikoleta said on 07/07/2014 at 12:58

    nikolija imas vitko telo i jako si slatka i medena imas cime da se ponosissss

Ostavite komentar