Nina Seničar: Uživam u samoći

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 27 Sep 2010

Prelepa novosadska manekenka Nina Seničar ponovo je u žiži javnosti u Italiji. Na Nedelji mode u Milanu, koja je okupila brojne ličnosti iz svetskog šou-biznisa, Nina je nosila kupaće kostime na reviji Belen Rodrigez. Nakon revije, Nina je otkrila italijanskim medijima da više nije u vezi sa poznatim modnim menadžerom Tomijem Kjabrom.

Nedelja mode u Milanu, najatraktivniji modni događaj u svetu, nedavno je počela, a u prvim redovima svakodnevno se okupljaju poznate ličnosti, kao što su Orlando Blum i Miranda Ker, Kajli Minog, Megan Foks i njen izabranik Brajan Ostin Grin i mnogi drugi. Nakon revija Kavali, Versače i ostalih, na red je došla revija kupaćih kostima italijanske kreatorke Belen Rodrigez. Jedan od modela na reviji bila je i Nina koja je ponosno šetala svoje obline u kreacijama lepe Belen, koja je našoj javnosti poznata kao žena koja je rastavila Ninu Morić i Fabricija Koronu nakon deset godina braka.

Nina Seničar i Belen su se upoznale u Italiji pre mnogo godina i veoma su dobre prijateljice, a nakon što je iznela nove modele svoje drugarice, Nina je otkrila da više nije u vezi sa modnim menadžerom Tomijem Kjabrom sa kojim je uplovila u ljubav početkom leta.

- Nisam ničija devojka, veoma sam srećna što sam sama - rekla je kratko Nina italijanskim medijima, a onda objasnila da uživa u životu u Milanu.

- Potpuno sam se snašla u ovom gradu iste sekunde kada sam stigla. Ovde živim već šest godina, a najčešće sam u meni omiljenom delu grada, Porta Veneciji - ispričala je Nina.

Reklame

Ostavite komentar