“Ništa za sakriti”: Olja Crnogorac nezadovoljna honorarom

Izvor: Press online
Postavljeno 14 Sep 2010

Voditeljka Olja Crnogorac definitivno neće raditi emisiju „Ništa za sakriti”, iako su je čelnici „Beoton produkcije” zvali da zameni koleginicu Sandru Obradović

Emitovanje emisije počinje sledeće sedmice na televiziji Pink sa starom voditeljkom, a Olja za Press kaže da je razlog prekida saradnje to što nije ispoštovana finansijska strana ugovora.

- Ne pada mi na pamet da radim za slavu i ideale, zato sam kormilo prepustila dosadašnjoj voditeljki Sandri. Nijedna od deset tačaka ugovora koji sam potpisala sa ovom kućom nije ispoštovana, a ja da radim pod pritiskom neću kada već ima onih kojima je dovoljno samo da se slikaju i pojavljuju na TV-u. Snimila sam jednu emisiju u kojoj je gost reper Đus i ona će biti emitovana u četvrtak, pa neka gledaoci sami prosude ko ovaj posao bolje radi – kaže za Press Olja Crnogorac, koja je prekinula i angažman koji je imala na televiziji Košava, ali najavljuje svoju novu emisiju od oktobra. Ova atraktivna brineta dobila je ponudu da se slika za naslovnu stranu hrvatskog izdanja „The man”. Kako saznajemo, Hrvati su „odlepili” za Oljom koja će za jedan dan slikanja dobiti neverovatnih 7.000 evra. Olja za Hrvatsku odlazi narednog vikenda jer će naslovnicu ovog časopisa krasiti već u oktobru.

Reklame

Ostavite komentar