Nove zvezde Granda ludovale do zore

Fotke postavljene 15 Sep 2010


U kantri klubu „Babe” Saša Popović priredio žurku pred početak pete sezone popularnog takmičenja i najavio 44 nova kandidata! Mladi pevači lumpovali do zore!

Novi ciklus najpopularnijeg muzičkog takmičenja „Zvezde Granda” počinje u subotu na televiziji Pink. Ekipa Pressa posetila je buduće zvezde u kompleksu hotela „Babe”, gde je direktor „Granda” Saša Popović upriličio njihovo upoznavanje sa novinarima i priredio gala žurku.

Uz nove takmičare usledila su i nova pravila, pa će u ovoj sezoni priliku da na kraju takmičenja snime pesmu i nastupe kao finalisti u „Beogradskoj areni” imati samo njih šestoro.

Profesionalno

U prvoj epizodi (18. septembra) putem baraža vratiće se dve muške, a u drugoj (25. septembra) dve ženske zvezde koje su ispale iz takmičenja tokom proteklih serijala. Završnu reč pred početak petog ciklusa takmičenja dao je Saša Popović, koji je poručio mladim nadama da se ponašaju profesionalno kako bi uspešno zakoračili u svet šoubiznisa.

- Zvezde ne pravi samo „Grand”, već je važno da imate konkretan odnos sa medijima. Svako ko želi da postane velika zvezda treba da sarađuje sa „sedmom silom”. Naučićemo vas da se ponašate profesionalno i da budete ponos naše produkcije – poručio je Popović. Ubrzo je usledio i muzički deo programa u kome su novi klinci i klinceze pokazali da mogu da stanu rame uz rame sa budućim kolegama.

- Nadam se najboljem s obzirom na to da sam pevačke sposobnosti nasledila od roditelja, sa druge strane konkurencija je veoma jaka tako da ću biti zadovoljna bilo kojim plasmanom – izjavila je za Press ćerka Goce Božinovske Jelena Vučković (26).

Darko Martinović (25), iako slep, svojim glasom uspeo je da osvojio srce svih predstavnika medija, kao i kolega.

- Predstaviću se publici u najboljem svetlu, muzika je moj život, ali i put koji želim da sledim u budućnosti – rekao je Darko.

Uzavrela atmosfera

Atraktivna i talentovana Bojana Ćosović kaže da joj je cilj da je publika zapazi po dobrom glasu i atraktivnim nastupima i da od ovog takmičenja očekuje mnogo.

- Nemam tremu jer sam sigurna u sebe! Dugo sam se pripremala za ovo takmičenje. Publici obećavam dobru zabavu – rekla je Bojana.

Uzavrelu atmosferu upotpunio je dolazak voditeljskog para Ljubinke Bube Dobrosavljević i Vlade Stanojevića sa koga devojke nisu skidale pogled ni na tren.

Boravak u „Babama” završen je juče gde su se buduće zvezde privikle na tretman kakav dolikuje svim velikim zvezdama, dok ih sledeće nedelje očekuje ozbiljni muzički poduhvat.

Izvor: Press online

Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 3 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 3 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 3 slika.

Ostavite komentar