Novi rijaliti šou: “Budi Spreman Show”

Izvor: Opera-17.com
Postavljeno 09 Sep 2010

Voditeljski par Draško Alorić i Nena Ivanović spremaju emisju “Budi Spreman Show” u kojoj će se potruditi da poznate ličnosti zateknu u što zanimljivijim situacijama.

Draško Alorić ime je koje će sigurno osvežiti jesenju tv sezonu. Sa koleginicom Snežanom Nenom Ivanović ovaj mladić spremio je novi show program čija je premijera zakazana za 7. oktobar.

Draško će sa svojom koleginicom zabavljati auditorijum sat vremena pre ponoći, u show-u čija koncepcija je osvežavajuća i drugačija u odnosu na sve na šta je domaći auditorijum navikao.

Kako saznaje portal Opera17, “Budi spreman show” biće show u pravom smislu te reči, a otkrivamo vam i koncept emisije. Naime, Nena će na terenu pratiti poznate ličnosti, i kada se naši estradnjaci najmanje budu nadali, ekipa emisije će ih privesti u studio na “informativni razgovor” kod Draška.

Snežana Ivanović, zasigurno jedno od najlepših lica TV Kopernikus trudiće se da poznate face ulovi u što običnijim izdanjima, te će tako estradnjaci morati u studio direktno iz salona za lepotu, od frizera, iz super marketa, sa trafike, bioskopa, od svog zubara, gde god ih ekipa uhvati.

Nema doterivanja, presvlačenja niti cenzure, tako da je poznatim facama bolje da budu full opremljene u svako doba dana, a i noći jer nikad se ne zna.

Budući da je Snežana zaštitno lice pomenute Kopernikus televizije, šuška se da će se emisija emitovati upravo na ovoj televiziji, no pregovori oko emitera su još uvek u toku, ali jedno je sigurno, od jeseni i 7. oktobra budite spremni, show stiže.

Reklame

Ostavite komentar