Održana Noć mode u Novom Sadu

Izvor: tracara.com
Postavljeno 28 Sep 2010

U nedelju uveče u Novom Sadu održana je manifestacija FASHION NIGHT u organizaciji modne agencije Feniks iz Novog Sada.

Predstavljene su kolekcije kreatora Anđelke Banjac i Gordane Kuzminac kao i modnog studia Zamak. Kako nam je izjavio idejni tvorac i organizator Danijel Karaconji, ovo je prva Noć mode u nizu, sledi turneja po svim većim gradovima bivših jugoslovenskih republika u kojima će priliku da se predstave dobiti kako lokalni, tako i kreatori koji su već godinama u vrhu naše modne scene.

Kako ovo nije klasična modna revija već dvočasovni show, prisutni su imali šta da vide. Tako je Miss talenta za 2010. Sonja Suvljakov zabavljala goste trbušnim plesom, dok su se u ulozi domaćina našli Tamara Miladinović, novinarka TV Delte iz Novog Sada i Srđan Drakula, novinar RTV Pink-a.

Pored brojnih poklonika mode u publici se našao i Igor Kostić (Igor X) kao i veći deo novosadskog džet-seta.

Reklame

2 komentara

  1. anita said on 05/04/2012 at 08:18

    ovaj Srdjan Drakula je jedan obican prevarant, lazov i kradljivac…po Zagrebu zivi u stanovima u kojima uopce ne placa najam, ukrade iz stana sve sto stigne, pa onda prodaje da bi imao od cega zivjeti, jel nema prebijene kune u dzepu…krade ljudima laptope, fotoaparate, novce, ma sve sto stigne…a kao glumi nekog uspjesnog novinara i da je dio neke beogradske elite…ali Srdjane zlato, srest cemo se mi kad tad, a onda cu ti pljunuti u lice, jel nista drugo nisi ni zasluzio, ti si smece od covjeka…ja cu do svoje love doci, a ti biraj da li ce to biti laksi ili tezi nacin

  2. Boba said on 27/04/2012 at 21:23

    I mi smo iskusili istu situaciju sa doticnim, prevario nas je za novac, a nije ispunio obaveze. Mi smo ga tuzili i sada cekamo.

Ostavite komentar