Pamelu ismevaju sinovi zbog golišavih fotografija

Izvor: index.hr
Postavljeno 22 Sep 2010

Bivša Plejbojeva zečica i glumica Pamela Anderson počela je žaliti zbog razuzdane mladosti, golih fotografija i kućnih pornića.

Razlog tome su njeni sinovi – 14-godišnji Brandon i 12-godišnji Dylan. “Moja deca me ismevaju zbog toga što sam se slikala gola. Kada poziraš kao od majke rođen, ne razmišljaš da ćeš jednog dana imati decu koja će to videti”, kazala je Pamela koja je provela dva dana na Plejboj turneji u Rumuniji.

Podsetimo, lepa majka krasila je desetine Plejbojevih naslovnica i drugih magazina namenjenih muškoj publici, a u javnost je iscurio i njen privatni porno snimak sa bivšim suprugom Tommyjem Leejem, ocem njenih sinova. “Silno su me želeli gledati u ‘Boratu’, ali tom idejom nisam baš bila oduševljena. Pre filmića sam im rekla da ima jedna stvar koju ‘mama radi’, želeći ih uputiti u celu situaciju, a oni su mi odgovorili da znaju kako se slikam gola”, izjavila je Pamela pre nekoliko meseci, hvaleći se svojim nekonvencionalnim pristupom u odgoju dece.

“Rekla sam sinovima ‘Znate, kad smo tata i ja bili na početku veze, voleli smo se snimati. Pa svi to rade, goli su, grle se i ljube… Onda nam je neko ukrao snimak’. Dobro su reagovali”, priznala je glumica. Sin Dylan ju je upitao: “Misliš da su ovo svi videli”, na što se glumica nasmejala i potvrdno mu odgovorila.

Reklame

Ostavite komentar