Peja šarmirao bivšu ženu na startu Farme

Izvor: 24sata.rs
Postavljeno 13 Sep 2010

Nije bilo velikih iznenađenja, licitacije koje su trajale proteklih mesec dana pokazale su se uglavnom tačne.

Jedini koji nisu spominjani kao mogući farmeri su pevačica Zorana Jovanović Šikica, manekenka Sanja Radinović, voditeljka i spisateljica Jasmina Ana i bivši sportista Branislav Jovanović.
Najviše interesovanja izaziva ljubavni trougao bivših supružnika Zlate Petrović, Hasana Dudića i Zorana Pejića Peje. Već u studiju Zoran je uspešno šarmirao Zlatu, a i Hasan se iskreno nasmejao na pomen bivše supruge.
Rečenicom „Želim da pokažem da Sanja nije samo ‘neka koja se snimala tokom seksa’“ Sanja Stojanović izazvala je burne reakcije.
- Rođena sam na selu i tamo sam bila do 17 godine, tako da ću se snaći. Ja sam baba od 70 godina, to smatram i vrlinom i manom, svaki put kada se upale kamere, videćete baba Evu kako baulja po Farmi. Biće svačega – rekla je glumica Eva Ras, koja je dodala da joj boravak u karantinu nikako nije prijao.
Ukućanin kojeg će publika voleti je Ekrem Jevrić zbog ispada i komentara s kojima je sinoć počeo.
Farmeri su dolazili u tri grupe po osmoro na Farmu gde su ih čekali Proka, Ognjen Amidžić i puna trpeza. Kad su sve grupe stigle, producenti su im pružili malo zadovoljstvo – trubače, koji su se zadržali tek 15 minuta.
Prvi problem sa kojim su se suočili jeste manjak kreveta, kojih ima samo 21 i pri tom još nisu bili sastavljeni, ali farmeri povučeni dobrom atmosferom su brzo rešili prvi zadatak.
Već danas će biti izabran prvi gazda, koji će živeti u boljim uslovima od ostalih, a ubrzo će se i krenuti sa prvim ozbiljnijih zadacima.

Reklame

Ostavite komentar