Pile animira publiku u pauzama snimanja šoua “Ja imam talenat”

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 09 Sep 2010

Trema, aplauzi, osmesi i suze smenjuju se ovih dana u Pozorištu na Terazijama, gde se snima šou program “Ja imam talenat“, koji krajem oktobra počinje da se emituje na RTS.

Od 4.000 prijavljenih, u uži izbor je ušlo 500 kandidata, koji pevačkim, plesnim i drugim veštinama pokušavaju da impresioniraju žiri u prošlogodišnjem sastavu: Ivan Tasovac, Danica Maksimović i Aleksandar Milić Mili. Neki od takmičara su stidljivi, drugi samouvereni, trećima puca glas, četvrte jede trema, ali svi imaju isti cilj – da se plasiraju barem u polufinale.

“Ne mogu da kažem da su kandidati bolji od prošlogodišnjih, ali vidi se da su se mnogi, koje je ranije bilo sramota, sada ohrabrili”, kaže pi-ar takmičenja Marija Stojnić. “Shvatili su da ovaj šou ne ismeva ljude, već pruža priliku talentima da se pokažu. Od ovih 500 kandidata žiri će izabrati oko 100, ali onda imamo još jedno većanje da bismo odlučili kojih 40 ide u polufinale, koje će se emitovati uživo u decembru”. Snima se po ceo dan, a za animiranje publike u sali Pozorišta na Terazijama zadužen je Zoran Radojković Pile, koji šalama uspeva gledaoce da zadrži na sedištima čak i u pauzama snimanja. Osim kandidata iz Srbije, ove godine će u šou programu “Ja imam talenat” učestvovati i kandidati iz Crne Gore, Makedonije, Bosne i Hercegovine.

Reklame

Ostavite komentar