Pinkovi pevači zabranjeni na televiziji Foks

Izvor: Kurir
Postavljeno 09 Sep 2010

Čelnici „ružičaste televizije“ strogo zabranili svojim pulenima da gostuju u emisijama medijske kuće koja će uskoro promeniti naziv u PST

Taman se završila afera zvana „Grand sa Pinka prelazi na Foks“, kad eto ti nove.
Ovoga puta čelnici „ružičaste televizije“ zabranili su svim svojim pevačima iz „Siti rekordsa“ i voditeljima da se ubuduće pojavljuju u emisijama pomenute TV kuće, koja će uskoro promeniti naziv u PST. Ukoliko neko prekrši ova pravila, istog trena će leteti s Pinka. Kako Kurir saznaje, razlog za ovakav njihov medijski obračun s konkurencijom leži u činjenici da se Foks uveliko reklamira kao Prva srpska televizija, što im je trn u oku, da s njihovim pevačima prave emisije koje postaju prilično gledane, kao što su „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ i rijaliti „Survajver“, da su hteli da im otmu Sašu Popovića sa sve „Zvezdama Granda“. Malo li je.

Goca i Aleksandra na ledu zbog „Survajvera“
Aleksandra Perović i Goca Tržan znaju za pomenutu zabranu i za to da su pod stalnom prismotrom Pinka zbog učešća u „Survajveru“, koji će na Foksu početi da se emituje sredinom meseca.

- Čula sam za tu zabranu, ali verujte, nemam pojma o čemu se tačno radi. Trenutno imam neke druge obaveze i nemam vremena da se time bavim. Što se mene tiče, jedva čekam da krene emitovanje „Survajvera“ i da vidim kako je sve to ispalo – rekla nam je Aleksandra Perović.

Za razliku od nje, Goca je sve ovo prihvatila s nevericom, uverena da ipak neće uslediti drastične kazne.
- Moram priznati da sam to pročitala u vašim novinama. Verujem da televizija Pink kao jedna velika kuća nikada ne bi uradila nešto slično.

Ivan Ivanović: Nelogičan potez Pinka
Voditelj najgledanije emisije na Foksu „Veče sa Ivanom Ivanovićem“, kroz koju su prodefilovala mnoga Pinkova lica, zatečen je ovom informacijom.
- Znam da je Pink zabranio svojim televizijskim licima i voditeljima da gostuju na Foksu, što je potpuno nelogično. A što se tiče Aleksandre Perović i Goce Tržan, iskreno se nadam da neće imati problema zbog pojavljivanja u „Survajveru“ – rekao je Ivanović za Kurir.

Pevačice „Siti rekordsa“ poštovaće direktivu
Pevači „Siti rekordsa“ su zatečeni, ali su svi odreda spremni da ostanu lojalni svojoj matičnoj kući.
- Nisam čula ništa o tome. Iskreno, ne verujem da će se to desiti, a ukoliko i dođe do toga, biram TV Pink – rekla je Maja Nikolić.

Ana Kokić, koja je pre nekoliko dana gostovala kod Ivana Ivanovića, takođe je verna „ružičastoj televiziji“:
- Prvi put sada od vas čujem za podele između Pinka i Foksa i ostala sam zatečena. Nisam imala nikakve sankcije što sam gostovala kod Ivana u emisiji, niti me je neko zvao povodom toga. Ja sam mlada pevačica kojoj je još uvek potrebna reklama, tako da, ukoliko me budu uslovili, naravno da ću ostati na Pinku. To je televizija koja nema konkurenciju i koja je od početka moje karijere bila uz mene.

Za razliku od nje, Tijana Dapčević veruje u demokratiju i pravo izbora bez sankcija.
- Još nisam obaveštena o takvim odlukama i niko sa Pinka me nije kontaktirao. Smatram da živimo u demokratskoj zemlji i da niko nikome ne može da zabrani gde i kada će se pojavljivati. Bar se nadam da bi tako trebalo da bude – kaže Tijana.

Reklame

Ostavite komentar