Počinje najluđa Farma do sada

Izvor: Press online
Postavljeno 11 Sep 2010

Večeras na televiziji Pink kreće treći serijal rijaliti-šoua koji će, sudeći po učesnicima, prevazići prethodne i biti najšokantniji do sada

Rijaliti-šou ogromne popularnosti, ali po mnogima i program sa obiljem primitivizma, sigurno će kao i prethodnih sezona privući pred TV ekrane ogroman broj gledalaca. Svađe i okršaji iz prethodnog serijala, koji su pretili da pređu u fizičke obračune, mogu se očekivati i u ovoj sezoni, a neki od budućih farmera ne kriju da su spremni na sve, pa čak i na seks pred kamerama kako bi 100.000 evra završilo u nihovom džepu.

Za vrednu nagradu boriće se 25 takmičara koji do sada potpisali ugovore. Spominju se i Oliver Mandić, Slađana Milošević, Mica Trofrtaljka, ali ipak će do samog početka šoua biti neizvesno ko će biti VIP farmeri. Neki od njih su juče ušli u karantin u hotelu „Balkan”, iz kojeg će se direktno useliti na imanje u Lisoviću.

Zimski ambijent

Predstojeća sezona „Farme” biće izuzetno naporna, i to najviše zbog zimskih vremenskih uslova. Upravo će to dodatno pojačati nervozu i primorati takmičare da više borave u kući na okupu, pa će zbog toga i češće dolaziti do verbalnih sukoba, a spavanje u štali na minus deset stepeni sigurno neće biti prijatno budućim farmerima, što je potvrdio i Ognjen Amidžić, koji će i ove godine uz Aleksandru Jeftanović voditi ovaj rijaliti. Osim toga, mnogi će tokom hladne zime pokušati da se zagreju uz rakiju, a videli smo da su se uz alkohol događale razne neverovatne situacije u prethodnim sezonama. Takođe, neki od učesnika već imaju neraščišćene račune odranije, pa je potpuno očekivano da će njihovi prethodni sukobi kulminirati u zatvorenoj sredini kakva je „Farma”, a već sada se može pretpostaviti ko će sa kim da zarati. Kao potencijalne svađalice spominju se pevačice Zlata Petrović i Vesna Vukelić Vendi, koja optužila Zlatu da se bavi crnom magijom. Iako je slučaj pred Trećim opštinskim sudom završen vansudskim poravnanjem, nije isključeno da će Vendi sprovesti u delo pretnju da će „čvarke cediti od Zlate”

Sa druge strane, Zlata će se naći između „dve vatre” jer će na imanju boraviti njena dva bivša muža – Hasan Dudić i Zoran Pejić Peja, a sasvim je neizvesno kako će ovaj ljubavni trougao da funkcioniše. Poznato je i da je Zlata lomila Peji prozore na kući, a takođe mu je i uništila auto, pa se može očekivati da između njih može opet doći do varnica pošto pevačica ne krije da voli da se bije sa muževima. Nije isključeno da ponovo prorade stare emocije, a može doći i do seksa. Inače, seks je gledaocima unapred obećao i Ekrem Jevrić, zvezda Jutjuba, i Marijan Ristićević, predsednik Narodne seljačke stranke, koji je otkrio da bi voleo da proveri da li Vendi ima prave ili silikonske grudi, na šta mu je ona odgovorila „da će dozvoliti da joj skače po sisama”.

Najgledaniji šou

Pobedu u prvoj sezoni srpske „Farme” je posle 95 dana provedenih na seoskom imanju odneo Milan Topalović Topalko, pevač „Grand produkcije”. Prethodne serijale obeležili su skandali, žestoke svađe, pljuvačina i salve uvreda među učesnicima zbog kojih je bilo, suza, polivanja vodom, pepelom… Miloš Bojanić je čak najavio da će protiv ostalih učesnika koji su mu naneli duševni bol podneti tužbe, a i oni mu nisu ostali dužni najavljujući kontratužbe. Ipak, kao najkontroverzniji učesnik i najveća svađalica pokazao se Miloš Bojanić, koji skoro da ni sa kim nije propustio da dođe u sukob. Ostaće zapamćena svađa Bojanića i Ivan Fecea Firčija čiji je verbalni obračun pretio da postane i fizički pošto je folker kofom vode polio nekadašnjeg bubnjara EKV-a. Miloš se zamalo potukao i sa Rakom Radovićem pošto ga je nazvao propalim političarem, a ovaj njega notornom budalom, ali je njihovu tuču sprečio Maca. Ko zna kako bi se okončao sukob, gledaocima poznatiji kao „prstenac”, između Bojanića i repera Đusa, koji se, pošto se napio, nadovezao na Miloševu tvrdnju da je gej i uhvatio ga za zadnjicu.

Veći sukob i tuču sprečila je produkcija odlučivši da izbaci repera iz šoua, i to zbog navodnog seksualnog uznemiravanja. Reagovao je i RRA, a epizoda u kojoj je prikazan događaj koji je šokirao Srbiju imala je rekordnu gledanost od 31,7 odsto, čime je „Farma” postala najgledaniji rijaliti-šou u Srbiji od samog početka emitovanja ovakvih programa.

Reklame

Ostavite komentar