Radmila Manojlović u Noletovom zagrljaju !?

Izvor: Kurir
Postavljeno 28 Sep 2010

Dok Radmila Manojlović zabavlja narod, a ujedno i sebe u društvu Novaka Đokovića, kome je pre nedelju dana pevala na uvce nakon izborenog ulaska u finale Dejvis kupa, Milan Stanković čami kod kuće. Em ga je matična kuća „Grand“ skoro otpisala, em ga njegova bela Rada drži na tankom ledu. A razlog za to je upravo Nole.

Jedna od najpopularnijih „Zvezda Granda“ grlila je i ljubakala Noleta sve u šesnaest dok ju je ovaj pratio do ulaznih vrata kluba „Bolero“, što je uslikao paparaco nedeljnika „Skandal“, u kome se naša teniska reprezentacija zabavljala nakon trijumfa nad Češkom.

- Rada je pevala teniserima na Noletovo insistiranje. Kad je završila nastup, Đoković ju je ispratio, i stajali su ispred kluba bar petnaest minuta. Zagrljaj je trajao, čini mi se, skoro celu večnost – tvrdi jedan od naših izvora koji se zatekao na licu mesta.

Milan jeste popularan, ali u poređenju s Noletom je mala beba! To je, očigledno, jasno i Radi, pa je plavog čuperka odlučila da stavi u drugi plan, iako ni za živu glavu ne bi priznala kako trenutno stvari stoje.
- Taj ko vam je javio tu priču je lupio i ostao živ! – prokomentarisala je Rada ovu priču i ove fotografije za Kurir.

Milan je bio nešto nervozniji:
- Aj ne konstruišite, molim vas! – rekao je i prekinuo vezu. Ne s Radom, nego s novinarom Kurira.

Bilo kako bilo, ovaj petougao u kome se nalaze Rada, Milan, Nole, pa i Nataša Bekvalac i Đokovićeva devojka Jelena Ristić od danas postaje prava španska serija.

Reklame

Ostavite komentar