Rambo Amadeus traži pomoć

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 13 Sep 2010

Alternativni muzičar Rambo Amadeus pozvao je sve svoje prijatelje, obožavaoce, muzičke profesionalce i amatere širom sveta da putem “Jutjuba” doprinesu stvaranju njegove nove pesme.“Potrebno je da odete na najpopularnije mesto u vašem gradu, Ajfelov toranj u Parizu, u Londonu Trafalgar skver, u Kanadi vodopadi Nijagare…i skupite prijatelje, najmanje sedmoro, da pevaju hor u pesmi, koja je jednostavna i lako se uči”, saopštio je Rambo na engleskom jeziku.

Na svojoj zvaničnoj strani www.ramboamadeus.com muzičar je postavio “Jutjub” snimak u kome peva “Rambo majstore, glasamo za tebe, budi nam predsednik države, Rambo majstore”, zamolivši buduće učesnike da pevaju uz njega u pravom tonalitetu i ritmu.

Reklame

1 komentar

  1. slavica said on 13/09/2010 at 20:29

    Nema njemu pomoci!Ludost i blesavljenje u prvi plan ,a talenat u drugi,pa to ne pije vodu!Izumiru takvi vise,cak i kada mu signalizirate da  je izgubio telefon u posti,jedva da zna reci “hvala’Cak kada tvrdite da vise vrede brojevi prijatelja na kartici nego hiljadu telefona,bezobrazno kaze da ‘na njemu nema nista!’Zao mi je sto taj telefon ne uzeh i bacih u prvi kontejner! Pitajte mlade da li znaju ko je on????

Ostavite komentar