Sandra Obradović konačno rešila misteriju raskida sa Slobom Vasićem

Izvor: hellomagazin.rs
Postavljeno 29 Sep 2010

Posle vesti da je Sandra Obradović raskinula emotivnu vezu sa pet godina mlađim pevačem Slobodanom Vasićem, voditeljka Pinka optužena da je od zvezde „Granda“ zahtevala skupe izlaske, dok su neki njeni prijatelji navodili da je mladi pevač opsednuto proganja.

S druge strane, popularni Slobodan je izjavljivao da je još u vezi sa nekadašnjom misicom, pa se sve dodatno iskomplikovalo. Sandra je želela da stavi tačku na nagađanja i lansiranje daljih spekulacija o njihovoj nekadašnjoj romansi, pa je za magazin „Hello!“ ispričala šta se dešavalo između njih, i šta je zapravo istina.
- Nikada nikome nisam rekla da me je on proganjao, niti da me je čekao ispred zgrade, kao ni da ga se plašim. To su sve neistine. Ništa slično nisam rekla za njega i neprijatno mi je što je to objavljeno. Istina je da smo se zabavljali nešto više od tri meseca i da nam je bilo lepo dok je veza trajala, a kada je prestalo da bude lepo, prekinuli smo.
Ne želim da patetišem, ali usledio je konačni razlaz. Netačno je bilo sve što je potom objavljeno: Slobodan nije psihopata, a ja nisam rasipala njegov novac, niti pila hektolitre šamanjca na njegov račun. Stavila sam tačku na našu vezu. Ne viđam se s njim, ali smo ostali u normalnim odnosima – kaže Sandra.

Reklame

Ostavite komentar