Sani “Trik ef iks” : Moja žena ume da se bije

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 15 Sep 2010

Pevačica Natalija, lepši deo dvojca pop-dens grupe „Trik ef iks“, ušla je na farmu u stodnevnu trku za 100.000 evra. Međutim, njen bračni i poslovni partner Sani kaže da zgodna pevačica ne ide na nagradu, već promociju grupe pred izlazak novog albuma.

- Osim želje da se predstavi u pravom svetlu, Natalija je željna avanture. Ljudi nisu imali prilike da je upoznaju od mnoštva takozvanih zvezdica, koje su okupirale medijski prostor, tako da će na farmi videti koliko je duhovita i pozitivna, a pre svega izvrstan zabavljač – kaže Sani na početku razgovora za Novosti.

* Kakve su šanse da pobedi?

- Veoma male, jer nije dovoljno kvarna. Neko će, možda, reći da nije interesantna i intrigantna, ali u takvim emisijama može da trijumfuje samo pokvaren čovek.

* Kako podnosi nepravdu? Hoće li umeti da se odbrani?

- Natalija ne može da prihvati činjenicu da je svet pun nepravde i da nije vitez koji će sve da usreći. Plašim se da će je nepravda navući na prepirke sa farmerima. U takvim situacijama ona ne bira reči ni mesto. Kada je sateraju u ćošak, ume dobro da bije.

* Da li vam nedostaje?

- Prošlo je tek nekoliko dana, ali već kriziram bez nje. Nikada se nismo razdvajali, tako da je ovo pravi šok za našu vezu. Jednom je samo bila odsutna sedam dana, kada je sa društvom putovala u Italiju. Slušajući starije i iskusnije, mislim da ćemo se posle ove životne epizode voleti još više.

* Kako provodite vreme bez žene?

- Počeo sam da izlazim, osećam se kao momak. Uskoro pravim pidžama parti, tako da sam pozvao celo društvo. Što se tiče našeg sina, imam dovoljno iskustva u kuvanju. Dejan je dobro i skromno dete. Mama mu mnogo nedostaje, tako da ćemo redovno pratiti „Farmu“.

* Da li je Natalija ljubomorna?

- Uuu, mnogo je ljubomorna, ali oboje znamo da postavimo granicu. I ja sam užasno ljubomoran. Ne ispoljavam to, ali se u sebi kidam do daske. To smatram dokazom ljubavi.

* Na šta ćete potrošiti njen honorar od farme?

- Želimo da kupimo nekretninu, a dogovorili smo se da se častimo putem u Rio de Žaneiro.

Reklame

Ostavite komentar