Sanja Radinović i Bane Janković u vezi i pre “Farme”

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 18 Sep 2010

Lepa misica Vojvodine Sanja Radinović predstavnik je manekenskog sveta u trećoj „Farmi“. Ona je mlada studentkinja novinarstva koja voli glumu, muziku, te bi volela da se upusti u pi-ar vode. A pre svega toga postoji šansa da se upusti u ljubavnu vezu sa manekenom Banetom Jankovićem, jer kako saznajemo, pre „Farme“ njih dvoje su se dopisivali preko „Fejsbuka“.

- Pre nego što je počela „Farma“, Bane je kontaktirao sa Sanjom preko „Fejsbuka“. Ne znam prirodu njihovog odnosa, niti kontekst dopisivanja, ali njih dvoje su se upoznali ranije. Nije isključeno da postoji mogućnost da se rodi ljubav na farmi. Koliko znam, ona nema dečka – počinje priču za „Blic“ Miljana Nešković, portparol „Miss Yu“ kompanije koja je stala iza Sanjinog učešća u „Farmi“.
Lepa brineta je 2008. godine ponela lentu mis Vojvodine i nakon toga se oprobala u manekenskim vodama na brojnim revijama u Srbiji. Učestvovala je na izboru „Miss International“ u Kini. Sa druge strane studira novinarstvo, voli glumu i muziku i oprobala se kao portparol u nekoliko različitih kampanja. Ipak, njena velika želja je politika.

- Profesionalni izazov bi joj bio da radi kao portparol neke političke stranke, mada se Sanja nikada nije izjašnjavala koje. Što se tiče njenih talenata, još se nije oprobala u glumi i muzici, ali bi to zaista volela. Sanja je devojka sa stavom i vrlo je pravična po prirodi. Njen cilj ulaska u „Farmu“ je da se oslobodi pred televizijskim kamerama i da izgradi identitet u javnosti pošto planira da se bavi javnim poslom – otkriva Miljana.
Sanja je, kako tvrde oni koji je poznaju, psihički stabilna osoba i odgovorna devojka koja potiče iz divne porodice iz Belegiša, na čijem je imanju imala priliku da se susreće sa seoskim poslovima. Upravo zbog toga joj farmerski život neće teško pasti.
- Sanja voli da kuva i u kuhinji će se odlično snaći. Na imanju svojih roditelja je često kuvala za nadničare, tako da joj nije problem da pripremi ukusan obrok za veći broj ljudi. Specijalitet joj je testo sa makom – otkriva Miljana.
Inače, Sanja je treća predstavnica „Miss Yu“ kompanije u „Farmi“. Druži se sa Mirjanom Božović i Sandrom Obradović, koje su slavu stekle upravo zbog ovog imanja. Mirjana i Sandra su imale sasvim drugačije taktike za opstanak na farmi, a obe su imale ljubavne avanture – Sandra sa Markom Đurovskim, a Mirjana sa Vladimirom Stanojevićem. Ostaje da vidimo da li će Sanja krenuti njihovim stopama.
- Sanja nije imala taktiku pre ulaska u „Farmu“. Rekla je da će taktiku postaviti na licu mesta, u zavisnosti od situacije i ponašanja drugih farmera. Sa Sandrom i Mirjanom se druži, tako da možemo da pretpostavimo da su joj prenele iskustva koja su imale na farmi. Kada govorimo o taktikama, Sanji je interesantnija i bliža taktika za opstanak koju je imala Sandra Obradović – otkriva Miljana Nešković.

Reklame

Ostavite komentar