Saša Kovačević snima duet sa Nikolinom Pišek

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 21 Sep 2010

Lepa hrvatska voditeljka Nikolina Pišek, koja se nedavno oprobala u glumačkim vodama u seriji „Najbolje godine“, odlučila je da se okuša kao pevačica. Ona će snimiti duet sa popularnim pevačem Sašom Kovačevićem, a upravo zbog toga njih dvoje mnogo vremena provode zajedno, što utiče na Sašinu vezu sa devojkom Jovanom Koković.

Nikolina je poslednjih meseci u medijima najavljivala jedan potpuno novi projekat na našem tržištu, ali niko nije ni mogao da nasluti da će se okušati kao pevačica. Do saradnje je došlo sasvim spontano. Njih dvoje su se upoznali pre godinu dana, i nedavno su došli na ideju da uđu u zajednički projekat. Pesma će biti premijerno puštena u emisiji „Ekskluziv“ na Televiziji „Prva“, a uskoro će biti sniman i spot.

Tekst i muziku za duetsku pesmu radio je Dušan Alagić, a sve se već uveliko krčka u studiju Saše Kovačevića. Pesma će biti izdata kao singl, a govori o tome kako je Saša potpuno odlepio za Nikolinom. Ona je za njega najlepša u gradu i poziva je na druženje. Da li zbog stihova ili vremena koje ovo dvoje u poslednje vreme sve češće provode zajedno, kruže priče da je Sašina petnaestomesečna veza sa devojkom Jovanom zapala u malu krizu. Ipak, Saša se trenutno okrenuo poslovnom poduhvatu.

- Nikome se ne pravdam što provodim vreme sa Nikolinom. Ona je pametna, atraktivna, pozitivna dama. Priroda našeg odnosa je poslovna, ali ne poznajem nijednog muškarca kojem nije prijatno u njenom društvu – kaže Saša, a i Nikolina je oduševljena njegovim umećem:

- Oduševljena sam Sašinim glasom. Drago mi je zbog ovog projekta, ali ne planiram ozbiljnu pevačku karijeru.

Reklame

Ostavite komentar