Saša Popović oprostio Nemanji i Mileni

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 02 Sep 2010

Nemanja Stevanović i Milena Ćeranić konačno mogu da odahnu, jer su ostali pod okriljem “Granda”. Saša Popović oprostio im je neprimereno ponašanje na “Farmi” i oni će posle leta, koje su proveli na ledu i bez tezgi, od jeseni ponovo raditi punom parom.Nemanja je za “Vesti” potvrdio da ostaje u “Grandu”, ali je rekao da o detaljima ne može još uvek da govori dok na narednom sastanku sa Popovićem ne precizira sve uslove njihovog ostanka i rada u ovoj kući.

Za razliku od njih sudbina Milana Stankovića je i dalje neizvesna. Spekulacije oko velike čistke u “Grandu” koju će sprovesti Saša Popović dodatno su podgrejane kada se u medijima pojavio spisak sa imenima pevača s kojima, navodno, direktor “Granda” namerava da okonča saradnju.

Na tom spisku, prema pisanju medija, između ostalih nalaze se Silvija Nedeljković, Saša Kapor, Jelena Kostov, Darko Filipović, ali i Nemanja Nikolić, koji trenutno peva u Americi na tezgama koje mu je ugovorio “Grand”. Međutim, najveće iznenađenje na spisku je ime Jovana Stefanovića, sina poznatog kompozitora Slavka Stefanovića Slavkonija.
- Ni sa kim iz “Granda” se nismo čuli ni Jovan, ni ja. Zato ne verujem u te priče, ali sve je moguće. Sa Sašom imam odličnu saradnju, on je izuzetan profesionalac, ali ima mnogo pevača, a posla nema za sve. Sasvim je moguće da Popović napravi veliku čistku i ništa me ne bi čudilo. Ako Jovan više ne bude u toj kući, bože moj, nastavićemo da se borimo sami – kaže Slavkoni.

Reklame

Ostavite komentar