Seka Aleksić zabranila decu među svatovima

Izvor: Kurir
Postavljeno 08 Sep 2010

Pevačica na pozivnicama za svoju svadbu gostima jasno stavila do znanja šta im je sve zabranjeno da rade 12. septembra

Pamtiće se Sekina svadba!
Ali ne po novcu koji će ona i njen verenik Veljko Piljkić potrošiti na venčanje 12. septembra u restoranu „Franš„, već po spisku zabrana koje su srećni mladenci istakli na luksuznim pozivnicama za svečanost.

Između ostalog, pevačica je uvaženim gostima poručila da na veselje ne smeju da povedu decu, da joj, bože sačuvaj, klinci kojim slučajem ne uflekaju fensi venčanice ukrašene „svarovski“ kristalima.

- Seka je na pozivnicama jasno napisala da dame ne mogu da se pojave u suknjama i haljinama iznad kolena, da toalete zvanica ne smeju da budu u pink ili beloj boji, da je strogo zabranjeno donošenje torti i ostalih kvarljivih namirnica, poput prasića na ražnju, i posebno je naglasila da ne želi da u svatovima bude dece! – otkriva za Kurir jedan od gostiju.

Aleksićeva je, naravno, na svadbu pozvala i svoje kolege, među kojima su Ceca Ražnatović, Nataša Bekvalac i Aco Pejović. Njih troje smo i pozvali da vidimo da li će se povinovati zabranama koje im je mlada predočila u pozivnicama.

- Nemam komentar na to! – rekla nam je Nataša, koja će, možda, odustati od odlaska na venčanje, jer Dača u ormaru ima samo ružičaste svečane pantalone.

I Ceca je reagovala isto, dok je Pejović dao diplomatski odgovor:
- Ne znam da li ćemo uopšte ići na svadbu. Imamo nekih obaveza, pa ako stignemo.

Ukoliko odemo, decu ćemo ostaviti nekome na čuvanje, nećemo ih sigurno parkirati ispred „Franša“ – ironično je izustio Aco.

Ako svatovi ovako počnu da otkazuju, lako se može desiti da u nedelju sala bude poluprazna. Al’ uvek Seka može da pozove Jelenu Karleušu. Ona će joj sigurno doći.

Reklame

1 komentar

  1. suzana said on 08/01/2012 at 14:39

    onaj ko mrzi decu mrzi i sebe

Ostavite komentar