Skandal: Dunja Ilić snimila sa dečkom kućni seksi film

Izvor: 24sata.rs
Postavljeno 09 Sep 2010

Dunja Ilić iza sebe ima tek jedan album, ali je već ostavila trag na domaćoj sceni. Za poređenje sa Paris kaže da joj ne smeta, ali da joj je veoma banalno.

- Zna se gde je Amerika, a gde Srbija i ja želim da budem autentična zvezda. Zato i nemam uzore, već samo ljude koje poštujem, a to su Jelena Karleuša i Ledi Gaga – kaže Dunja Ilić.
Ističe da joj je prednost to što je  mlada ušla u svet šou-biznisa i da do sada nije osetila sujetu kolega, osim od strane Đoganija. Kaže da trenutno nema dečka, kao i da se potpuno posvetila karijeri, tako da ni ne razmišlja o suprotnom polu. Zanimaju je stariji muškarci koji su uspešni i ozbiljni.
- Imala sam neki promašaj pre par meseci, ali to se završilo. Većina mladih devojaka koje su sa starijim muškarcima su neozbiljne i onda oni i mene tako doživljavaju, a ja, naravno, nisam takva. Meni treba siguran i uspešan muškarac, kako bi i ja napredovala pored njega – objašnjava Dunja.
Na pitanje da li bi ikad objavila snimak kako vodi ljubav sa nekim, odrečno je odgovorila.
- Nikad. Samo sam se sa jednim dečkom snimala, ali smo to odmah obrisali nakon prvog gledanja – kaže Dunja.
Mlada pevačica najavljuje novi album početkom sledeće godine.
- Kada imate hit poput „Šefice podzemlja”, želite da ostanete na tom nivou. Još biram pesme, jer mi u svakoj nešto smeta, a od ovog albuma upisaću se i kao autor pesama – rekla je Dunja, koja je do sada pisala tekstove za svoje pesme.

Reklame

1 komentar

  1. cica said on 10/09/2010 at 17:37

    wow koji skandal …..najezila sam se hahaha … pa ko to ne radi …svako jednom bar proba iz radoznalosti

Ostavite komentar