Sloboda Mićalović: Ćerke su mi preče od glume

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 22 Sep 2010

Omiljeni glumački par iz popularne domaće telenovele “Ranjeni orao”, Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić, koji su za uloge Anđelke i Nenada pobrali mnogobrojne nagrade, uskoro će zaigrati u novoj seriji Zdravka Šotre “Nepobedivo srce”, prema romanu Mir-Jam.


- Još nismo potpisali ugovor, ali izvesno je da ćemo igrati u seriji. Snimanje počinje za nekoliko nedelja, a ovih dana trebalo bi da se sastanemo i počnemo pripreme. Radujem se što ću ponovo raditi sa Šotrom i starom ekipom – rekla je, za Novosti, Sloboda Mićalović.

Ljubavna priča od planiranih 18 epizoda zasada nosi radni naziv “Nepobedivo srce”. Radnja je smeštena u tridesete godine prošlog veka, a u centru zbivanja su siromašni pevač iz provincije i ćerka iz bogate bankarske porodice, koji se na prvi pogled zaljubljuju jedno u drugo. Međutim, njihova ljubav je u tadašnjem društvu neprihvatljiva, zbog čega će im put do sreće biti posut trnjem. Emitovanje serije zakazano je za 2011. godinu.

Sloboda se, posle godinu i po od rođenja bliznakinja Vere i Mile, ne vraća samo na televiziju, nego i na daske koje život znače, u novoj sezoni Pozorišta na Terazijama:

- Prijaće mi da se vratim starim ulogama i da se družim sa kolegama, ali, priznajem da mi posao nije mnogo nedostajao.

Reklame

Ostavite komentar