Srbin u kampanji za “Guči”

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 19 Sep 2010

Nikola Jovanović, naš maneken koji već godinama gradi veoma uspešnu karijeru u svetu, nedavno je završio snimanje najnovije kampanje za vrhunski brend „Guči“, za koju je zajedno sa brazilskim top-modelom Rakel Cimerman, zaštitno lice. Osim toga, Nikolu je prestižni modni internet magazin „Models“ proglasio za osamnaesti najbolji model u svetu.

Nikola je karijeru započeo u beogradskoj modnoj agenciji „Stage“, a tutor mu je bio naš poznati stilista i modni koreograf Filip Maksimović. Ubrzo potom, Jovanović je krenuo putem svetskih modnih pista, te se „našao“ u nezaobilaznih top-deset manekena za revije u modnim prestonicama poput Milana i Pariza.
Nikola je radio na nedeljama mode u pomenutim gradovima, a nosio je kolekcije isključivo najcenjenijih kreatora i brendova među kojima su, „Prada“, „D&G“, Džon Galijano, „Diskverd“, „Viktor&Rolf“, „Kenzo“, Đan Franko Fere. Do sada se fotografisao za mnoge magazine koji diktiraju modne trendove, a među njima je časopis „Vog“, potom za FHM za koji ga je fotografisao Emilio Tini, a čitava serija slika se zvala „Prisoners of the Senses“. Poslednju, veoma prestižnu „Guči“ reviju otvorio je upravo Nikola, a dobio je i tu čast da je zatvori. Potom je usledila reklamna kampanja sa Rakel Cimerman, top modelom, upravo za „Guči“. Rakel je ujedno snimila i prvu reklamnu kampanju za parfem pomenutog brenda koju je režirao slavni Dejvid Linč. Ova manekenka je nedavno uradila zajednički set modnih fotografija za američki „Vog“ sa Ducen Kros, Iman, Sašom Pivovarovom.

Reklame

Ostavite komentar