Šta ćemo gledati na Prvoj Srpskoj Televiziji?

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 15 Sep 2010

Noviteti Prve Srpske Televizije, bivšeg Foksa, predstavljeni su na neuobičajenoj konferenciji za medije. Na setu za tok šou, sa Ivanom Ivanovićem u ulozi voditelja, a ostalim voditeljima u ulozi gostiju u emisiji.

Emisiju “Ekskluziv” o domaćim i stranim poznatim ličnostima vodiće Nina Radulović i Danijela Jankov, a “Eksploziv”, dokumentarnu formu o čudnim, tužnim, srećnim ili bizarnim pričama iz života vodiće Jasna Jovanović i Srđan Karanović.

Ljubitelji humora i tok šou formata ponovo će uživati u emisijama “Fajront republika” Zorana Kesića i “Veče sa Ivanom Ivanovićem”.

Od novih zabavnih i informativnih emisija, tu je “Galileo” sa Milošem Uroševićem, jednostavan i zabavan način pristupa nauci i obrazovanju. Emisija će istražiti odgovore na pitanja za koja ste mislili da samo deca mogu da ih postave.

Domaća verzija kulinarskog šoua “Dođi na večeru” (“Come dine with me”) donosi takmičenje četvoro kuvara-amatera, koji su istovremeno i učesnici i sudije – kuvaju večeru po izboru, a zatim jedni druge ocenjuju.

Domaće izdanje na Prvoj Srpskoj Televiziji dobiće i šou “Volim svoju zemlju”, odnosno “Volim Srbiju”. Dva tima javnih ličnosti takmiči se u poznavanju istorije i popularne kulture Srbije. Predvodnici timova su glumac Dragan Okanović i reper Ajs Nigrutin, a voditelj je glumac Dragan Mandić Manda.

Prva Srpska Televizija najavljuje i bogat filmski program, kao i serije “1001 noć”, nemačku akcionu “Kobra 11″, tinejdžersku sapunicu “Cena sreće”, humorističku telenovelu “Sve za ljubav” i mnoge druge.

Nova programska šema Prve Srpske Televizije startuje 20. septembra.

Reklame

Ostavite komentar