Tajni brakovi Zlate Petrović !?

Izvor: Press online
Postavljeno 21 Sep 2010

Folk pevačica i farmerka Zlata Petrović, koja je na Pinkovo seosko imanje u Lisoviću ušla sa dva bivša muža, pevačem Hasanom Dudićem i voditeljem Zoranom Pejićem Pejom, iza sebe ima još dva braka o kojima nikada nije pričala.

Naime, kao i većina Romkinja Zlata se na nagovor majke Dragice prvi put udala sa samo 14 godina za vršnjaka P. J. Iako je ona u to vreme bila zaljubljena u izvesnog Milana, njena majka nije popustila i naterala je svoju ćerku da stupi u brak. Svojevremeno, Milanov otac javno je progovorio o Zlatinom prvom braku.

- Plakala je da je ne udaju za drugoga, htela je mog Milana, ali moja žena nije dala jer sam se ja u to vreme „onako” viđao sa Zlatinom majkom. Još Zlata da joj dođe u kuću nije imalo šanse. Moj sin joj je uzeo nevinost i učinio je ženom, ali smo ga ubrzo oženili drugom devojkom – pričao je Jovan, otac Zlatine prve ljubavi.

Pobegla iz drugog braka

Nesrećna Zlata u prvom braku bila je samo dva meseca, nakon čega je pobegla i vratila se kod majke. Nije prošlo mnogo vremena, pevačica je uplovila u drugi brak sa Aleksandrom R., harmonikašem iz Gornje Grabovice, kojeg je upoznala 1978. godine u selu Stubline kod Obrenovca.

- Matičara nije bilo jer su mladenci bili isuviše mladi, ali je i takav brak kod Roma po zakonu. Znali smo da je već bila udata, ali to se nije važilo jer je bilo kratko. Prvih nekoliko meseci braka u kući je vladala idila, snajka je bila dobra i poslušna, muž srećan. Voleli su se i dobro se slagali, ali njihova sreća bila je kratkog daha jer njoj đavo nije dao mira. On je hteo porodicu, decu, a ona pesmu i kafanu. Tako su počele prve nesuglasice – priča njen tadašnji svekar Mika.

Kako se priča po selu, Aca tada nije mogao da obuzda svoju mladu suprugu koja je sve češće bežala od kuće da bi pevala. Ubrzo je Zlata ostala u drugom stanju i svi su očekivali da će, kada postane majka, konačno da se uozbilji i primiri. Međutim, jednog dana Zlata je iskoristila priliku kad nikoga nije bilo u kući, spakovala je stvari i otišla.

- Tada je bila u petom mesecu trudnoće i očekivao sam da će se vratiti. Bio sam spreman na sve da održim taj brak jer sam je zaista voleo. Onda sam saznao da je abortirala i srušio mi se čitav svet – pričao je tadašnji Zlatin suprug, koji se ubrzo oženio drugom devojkom sa kojom danas ima dvoje dece i unučiće.

Hasan zvanično prvi!

O kompozitoru i pevaču Hasanu Dudiću, sa kojim se trenutno nalazi na „Farmi”, Zlata je uvek govorila kao o svom prvom mužu. Njih dvoje upoznao je Hasanov brat od tetke, pevač Šaban Šaulić, a Zlatu je u ovom potezu podržala i majka Dragica. Pevačica je u ovom braku konačno prosperirala i snimila prvi album. Uvek je otvoreno govorila o pet godina provedenih sa Hasanom i nije se stidela da prizna da ju je tukao.

- Upoznala sam ga na vašaru u Loznici. Pozvao me je da krenem s njim na tromesečnu turneju po bivšoj Jugoslaviji i bez razmišljanja sam pristala. Zaljubili smo se jedno u drugo i veoma brzo sam ostala u drugom stanju. Venčali smo se deset dana pre rođenja našeg sina Mikija i u braku smo ostali pet godina. Hasan je impulsivan i dešavalo se da me udari, ali onaj ko kaže da u braku nema batina taj u njemu nije bio – izjavila je nedavno Zlata.

Posle šesnaest godina ponovo je stala pred matičara, a njen izabranik je bio Zoran Pejić Peja, tada popularni voditelj emisije „A što ne bi moglo”, sa kojim ima sina Jovana. Peja je takođe jedan od učesnika ovogodišnjeg rijalitija „Farma” i trenutno se zajedno sa Zlatom i Hasanom nalazi na gazdinstvu u Barajevu.

- Oba moja braka trajala su po pet godina. Kod mene se sve završava na prvi pogled. Patila sam posle oba razvoda, ali nijednog trenutka nisam zažalila zbog toga – rekla je Zlata.

Reklame

Ostavite komentar