Tihomir Arsić završio u bolnici

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 10 Sep 2010

Tihomir Arsić, poznati producent, glumac i član Srpske napredne stranke, primljen je pre nekoliko dana u Vojnomedicinsku akademiju zbog tromba u glavi.

Kako tvrde njegovi prijatelji, idejnom tvorcu serije „Šesto čulo“ pogoršalo se zdravstveno stanje nakon što se prethodnih meseci suočavao sa različitim problemima, nastalim u sporu s produkcijskom kućom.
- Tika već duže vreme ima velikih problema sa serijom „Šesto čulo“ koju je producirao. Iako je imao dogovor sa produkcijskom kućom „Adrenalin“, u kojem je jasno bilo utanačeno do detalja ko je i za šta zadužen, nastao je problem na relaciji te kuće sa „Pinkom“, gde se i emitovala serija, što je ujedno rezultiralo da neki delovi ugovora ne budu ispunjeni. Jedan deo ekipe koji je radio na Arsićevom delu ostao je neisplaćen, a Tika je završio u bolnici. Primljen je s ozbiljnom dijagnozom, gde mu je konstatovano pomeranje tromba koje je izazvalo akutnu gluvoću. Pod stalnim je nadzorom medicinskog osoblja, tako da zasad oporavak ide po planu – rekao je za „Alo!“ izvor blizak popularnom glumcu.
Iako mu je zabranjeno da u narednom periodu komunicira preko mobilnog telefona zbog prirode bolesti, Tihomir Arsić nam je u kratkom telefonskom razgovoru potvrdio da je hospitalizovan.

- Da, u bolnici sam. Kako mi je bilo pre neki dan, sad sam još dobar. Možda mi „Šesto čulo“ sada izlazi na uši, na jedno „Pink“, a na drugo „Adrenalin“ – rekao nam je kroz osmeh Arsić.

Reklame

Ostavite komentar