Trač ili istina: Nikola Rokvić pobednik Survajvera !?

Izvor: Kurir
Postavljeno 15 Sep 2010

Kurir zna! Nikola Rokvić je pobednik prvog serijala „VIP Survajver“!

Takmičari su po povratku sa Filipina, uprkos strogim pravilima ugovora, jedni drugima ispričali za koga su glasali na takozvanom Velikom veću. Nakon toga ostalo je samo da se podvuče crta i zaključi da će mladi pevač biti bogatiji za 100.000 evra, koliko će najverovatnije iznositi nagrada, pošto producenti još nisu precizirali tačan iznos.

- U finalu „Survajvera“ našli su se Nikola Rokvić, Nikolija Jovanović, ćerka Vesne Zmijanac, i manekenka Katarina Vučetić.

Na Velikom veću za Nikolu je glasalo sedmoro od desetoro izbačenih takmičara, tako da glas publike na kraju serijala neće uticati na konačan ishod – otkriva za Kurir izvor blizak produkciji.
Odmah smo pozvali pevača da mu čestitamo.

- Jaoooj, a kako ste saznali da sam ja?! Pa, ne znam još da li sam pobedio… – pokušavao je Nikola da ostane zagonetan, uporno se trudeći da ne prizna da je on zaista prvi pobednik „VIP Survajvera“.

Međutim, upecao se na lovu. Kad smo ga pitali kako će potrošiti nagradu, on je definitivno potvrdio našu informaciju.

- Pare još nisam dobio. Kad budu legle na račun, tad ću vam i reći kako ću ih potrošiti – naglasio je mladi Rokvić i tako odagnao sve sumnje u konačan ishod rijalitija.
A fešta? Nju će organizovati tamo negde u februaru, kad bude i zvanično proglašen za najboljeg u prvoj sezoni „VIP Survajvera“.

Reklame

Ostavite komentar