Veliki transfer Voje Nedeljkovića na Radio S

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 27 Sep 2010

U sezoni voditeljskih transfera i predstavljanja novih sezona na televiziji, radio takođe dobija svoje zvezde i još uvek se čvrsto drži na srpskom medijskom nebu. Nova sezona na najslušanijoj radio stanici u Srbiji, Radiju S, donosi nova osveženja, od kojih jedno od najzanimljivijih- prelazak Voje Nedeljković, poznatog tv lica na upravo pomenutu radio stanicu.

Voja će svakodnevno na talasima Radija S voditi emisiju “Vojevanje”, a termin od 13h do 14h će uskoro mnogima postati jedan od omiljenih.

„Emisija će biti zabavna, a svaki dan bi trebalo da budu različite teme. Četiri dana ću biti u studiju, a jedan van njega, na terenu. Imamo nameštene razgovore poznatih ličnosti između sebe i samnom, ljude koji pričaju unazad, šta se sve desilo i nije se desilo i mnoštvo drugih zanimljivih rubrika. Pokušaćemo da imamo direktnu interakciju sa slušaocima, a jedna od zanimljivih akcija biće derbi mesta u Srbiji”, rekao je Voja Nedeljković.

Zašto baš saradnja sa Radijom S?
„Na obostrano zadovoljstvo je došlo do saradnje. Ja sam karijeru počeo na radiju. Mislim da radio vraća snagu koju je nažalost izgubio pre nekih šest godina i dokazao je da nije medij koji se gasi. I dalje je najbrži medij. Dobio sam nekoliko ponuda, direktnih i indirektnih, ali S je definitivno potvrdio da je kvalitetan i poslednjih nekoliko godina je najjači, a ja volim da pripadam najjačima. Ako ja nisam najjači, volim da sam u društvu onih koji su odlični, bez obzira na sva koja iskustva koja imam”, rekao je Voja.

Voja je izjavio da će na televiziji i dalje raditi s vremena na vreme neke projekte, ali da sada na njegovo zadovoljstvo pripada Radiju S.

Inače po kuloarima kruži priča da je Voja na ovaj transfer pristao za prilično veliku sumu novca koja se ne odbija, međutim voditelj nije želeo da komentariše ta nagađanja, već se samo zagonetno nasmešio.

Reklame

Ostavite komentar