VIP Survajver: Nikola Rokvić smuvao Bojanu Barović

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 11 Sep 2010

Nikola Rokvić je ponovo zaljubljen! Nova ljubav mladog pevača je manekenka Bojana Barović, sa kojom se Rokvić junior smuvao tokom snimanja “VIP Survajvera” na Filipinima.

Kako tvrdi izvor “Sveta“, blizak ovoj manekenki, Nikola je po dolasku u Srbiju već sutradan otputovao kod Bojane u Novi Sad: “Nikola je potpuno odlepio za Bojanom, a i sa njom je slična situacija”, kaže jedna od bliskih prijateljica lepe manekenke, koja je insistirala na anonimnosti, i dodaje: “Njih dvoje su se smuvali odmah po dolasku na Filipine i za to zna čitava produkcija i svi učesnici. Ona nije smela da otkriva detalje ove ljubavi, tako da možemo samo da nagađamo šta se tamo sve dešavalo… Čini se da su varnice pojavile na aerodromu, pri prvom pogledu, a muvanje je započelo već u avionu, dok su leteli od Beograda ka Filipinima. Nikola je pre nekoliko dana bio kod nje u Novom Sadu i mada je probao da prođe neopažen, to se nije desilo, prepoznale su ga Bojanine komšije.”

Da li je bilo seksa između njih dvoje, znaju samo ljudi iz produkcije, jer ostrvo na kojima se snima “Survajver“, za razliku od “Farme“ i “Velikog brata”, nije 24 sata pokriveno kamerama. Postoji bezbroj lokacija i skrovitih plaža gde su Rokvić i Barovićeva mogli da se sklone od ostatka plemena i neometano razmenjuju nežnosti. Nikola Rokvić je dugo bio u vezi sa studentkinjom Unom Ćuk, ali pored nje imao je afere sa nekim manje i više poznatim pevačicama. Kako su na Filipinima učesnici jedni drugima otvarali dušu, s nestrpljenjem se očekuje početak emitovanja “Survajvera” kako bi javnost u međusobnim razgovorima VIP Robinzona saznala o kojim njegovim koleginicama se radi.

Bojana Barović bavi se već dugo manekenstvom, a poslednjih nekoliko godina živi i radi u Americi. Bivša je članica grupe “Models”, a oprobala se i kao voditeljka na kanalu “Fashion TV”. Dve godine se zabavljala sa španskim košarkašem Pauom Gasolom, igračem Los Anđeles Lejkersa, a nedavno je viđena i u društvu Marka Miškovića. Na svom “Fejsbuk” profilu Nikola je tog dana kad je bio kod Bojane u Novom Sadu okačio na zid status – “SREĆAN”! Odmah posle toga, pojavio se i Bojanin komentar u formi namigivanja! Potom se na njegovom profilu pojavila i njihova zajednička fotografija na kojoj se još nalaze i Rokvićev brat Marko, kao i Maja Mandžuka, Ivana Kukrić…

Reklame

Ostavite komentar