Vlado Georgiev odbio pasoš Crne Gore!

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 21 Sep 2010

Iako je odrastao u Herceg Novom, pop pevač Vlado Georgiev nije želeo da uzme dokumenta Crne Gore nakon njenog otcepljenja od Srbije.

I dok su mnogi s ushićenjem iščekivali da se dobiju status državljana nezavisne Crne Gore, Vlado Georgiev odbio je da ga uzme!

Posle okončanja referenduma za otcepljenje od Srbije pre četiri godine masovno su se tražile i nove isprave sa oznakama Montenegra, a muzičar nije imao nameru da se priključi toj histeriji.

Iako su ga svi smatrali đetićem, pošto se njegovo ime vezuje za Herceg Novi, on po svetu putuje sa srpskim dokumentima! I ima samo državljanstvo Srbije.

“Vladova majka je iz Sarajeva, a otac iz Dimitrovgrada. On se rodio u Dubrovniku, a sa roditeljima se ubrzo preselio u Herceg Novi, gde je živeo do šesnaeste godine. Uvek se izjašnjavao kao Srbin, mada su mu svi pripisivali crnogorsko državljanstvo. On zapravo nije želeo da ga uzme, iako su mu ga nudili, baš kao ni pasoš Crne Gore”, kaže dobro obavešteni izvor “Kurira”.

Pozvali smo i Georgieva, koji često boravi u Herceg Novom, ne bismo li iz prve ruke saznali njegove motive za ovakav potez. Saslušao nas je, zatim je usledila dramska pauza od petnaestak sekundi i…

“Molim vas, molim vas, nismo se čuli”, bilo je sve što je rekao, a potom spustio slušalicu.

Reklame

1 komentar

  1. kuro said on 29/06/2011 at 13:37

    vlado je bugarče mrzno koje se izjašnjava kao srbin. Zabolje me kur*c oce li pasos crnogorski, taman neka nece. Malo i znam bugara sa nasim pasosem. Inace, mnogo je govana u herceg novi, nije on izuzetak

Ostavite komentar