Vlatkina guza na moćnom Ferrariju

Izvor: net.hr
Postavljeno 10 Sep 2010

Nasmejana od uva do uva, Vlatka Pokos je pozirala  naslonjena na Ferrari i obučena kao nikada do sada – u kompletić za dame, zakopčana do grla, u crno-beloj kombinaciji.

Ispred zagrebačke Gradske kavane na predstavljanju Auto motor showa 2010., koji će se održati u zagrebačkoj Areni od 17. do 19. septembra, okupili su se brojni prolaznici, a kako i ne bi kada je voditeljka bila Vlatka Pokos.

Nakon što ju je ceo region video u toplesu, ‘ukazala’ se i u venčanici, i to na džamboplakatima. Pre toga, Vlatku smo viđali u kupaćem kostimu, u glamuroznim dekoltiranim haljinama…

A ovoga je puta zablistala, s osmehom od uva do uva, u klasičnom ženstvenom kompletiću. Bela raskošna košulja s volančićima, zakopčana do grla, crni sako i kratka crna suknja dali su Vlatki posebnu eleganciju.

Spremno je pozirala sedeći na Ferrarijevom bolidu i tako dodatno zabavila okupljeno društvo.

Popularna pevačica i voditeljka ogolila se u pravom smislu reči ovoga leta, pokazala je grudi i mnoge prijatno iznenadila svojim telom. Sada, kada znamo što se krije ispod svih tih krpica, pravi je užitak videti je u čistoj klasici na ovako moćnom automobilu.

Reklame

Ostavite komentar