Zana: Duet sa bivšom pevačicom

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 07 Sep 2010

Poznati estradno-bračni par Jelena i Zoran Žika Živanović iz „Zane“ vratili su se pre nekoliko dana sa turneje po Australiji. Članovi jedne od najpopularnijih domaćih pop grupa boravili su prvi put u „zemlji kengura“, gde su se u pet gradova družili sa tamošnjom publikom.


- Turneja je bila fantastična! Još se privikavamo na vremensku razliku i sabiramo utiske – rekla nam Jelena, dodajući da je publika odlično reagovala na njihove stare i nove hitove. – Horskog pevanja, biseva, poljubaca i suza je bilo na pretek. Koncert u Sidneju posvetili smo generaciji koja je odrasla uz „Zanine“ stare hitove. Sve je vrvelo od emocija i nostalgije.

Pevačica kaže da su imali zgusnut koncertni raspored, koji je uključivao probe i čak 20 letova, tako da nisu bili u prilici da bolje upoznaju prirodne lepote najudaljenijeg kontinenta.

- Žao mi je što nismo obišli zoološki vrt i što se nisam slikala sa kengurima i koalama. Zato smo 24 sata dnevno uživali u „pesmi“ papagaja i na pravi način upoznali Sidnej, videli tamošnju operu, most Harburg i čuvenu plažu Bondi – kaže Jelena. – Uskoro ćemo snimiti duetsku pesmu sa bivšom pevačicom „Zane“ Natašom Gajović, koja je bila gost na našem beogradskom koncertu, povodom 30 godina karijere.

Reklame

Ostavite komentar