Žestoka svađa Zlate Petrović i Hasana Dudića

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 11 Sep 2010

Dva dan pre ulaska u karantin u beogradski hotel “Balkan” žestoko su se posvađali bivši supružnici, a budući farmeri Zlata Petrović i njen bivši muž Hasan Dudić. Prijateljski susret na kojem je trebalo da se dogovore oko taktike na imanju pretvorio se u žestoki verbalni okršaj posle koga su se oboje tresli od muke i nervoze!

Povod za svađu je bila njihova priča po novinama. Zlata je rekla da ljudi misle za Hasana da je budala, dok je on izjavio kako je ostao bez ičega, jer je njihovom sinu Mikiju dao stan, koji je inače kupila Zlata…

I reč po reč, buknula je svađa, pa umesto da sklope savez pred ulazak na imanje opet su iskopali “ratne sekire”.

Ali, bar se Zlata pomirila sa drugim bivšim mužem Zoranom Pejićem Pejom, a počeli su da razgovaraju posle dve godine ćutanja.
“Biće loma do plafona!” – već su sročili pesmicu pojedini farmeri. Taktike se uveliko razrađuju, mada niko čak ni od pozvanih takmičara ne zna da li će se zaista i useliti na imanje sutra uveče.

RTV Pink potpisao je ugovore sa 44 javne ličnosti, ali niko od njih sa sigurnošću ne može da tvrdi da će biti farmer.

Kako se priča, honorari za ulazak na “Farmu” su manji nego ikada i u proseku su između 500 i 1.000 evra nedeljno. Međutim, koliko god da je para u pitanju, većina učesnika se slaže da danas u Srbiji jedino može da se zaradi učešćem u rijaliti šou programu, pa pristaju na sve uslove samo da bi strpali u džep neki evro.

Reklame

Ostavite komentar