Žika Jakšić: Milan je odbio još 17 nastupa!

Izvor: Press online
Postavljeno 28 Sep 2010

Producent „Granda” Žika Jakšić otkrio je da je Milan Stanković odbio još 17 nastupa koje mu je matična kuća ponudila, čime je potvrdio da se nesuglasice između njih nisu razrešile


- Nismo mi krivi za loš odnos Milana sa „Grandom”! Ukoliko hoće, može da peva, niko mu to ne brani. On je taj koji neće da nastupa! Odbio je 17 nastupa koje smo mu ponudili do Nove godine! To je čitava jedna turneja. On odbija saradnju sa nama i sa medijima – kaže za Press Žika, podsećajući da je Stanković i tokom leta odbio nastupe u Sloveniji i Makedoniji.

Milan je po povratku iz Osla, gde je Srbiju predstavljao na Evroviziji, odlučio da raskine ugovor sa „Grandom” i tad se povukao iz javnosti. Neposredno pre Evrovizije „Grand” je objavio i album sa Milanovim sličicama, zbog kojeg je izdavačka kuća bila na gubitku.

- Tačno je da nismo profitirali od toga, ali to smo uradili kao deo propagande da bismo na određeni nivo podigli njegovu karijeru – kaže Žika, i dodaje:

- Njega niko iz „Granda” ne presira da odluči u kom smeru će se odvijati njegova karijera. Mislim da oko sebe ima veliki broj nekompetentnih savetnika, koji su ga poveli na pogrešnu stranu!

Reklame

Ostavite komentar