Aca Lukas: Nisam se pomirio sa Željkom Mitrovićem

Izvor: svetplus.com
Postavljeno 04 Oct 2010

Folk pevač Aca Lukas tvrdi da je presrećan zbog koncerta u Areni koji će ponoviti i ove godine 3. novembra. Nada se još boljoj energiji nego na prošlom koncertu i zbog velikog interesovanja planira da koncert održi možda i 4. novembra. U tom slučaju pored Zdravka Čolića biće jedini pevač koji je dva puta zaredom napunio najveću halu na Balkanu.

Ovom prilikom Aca nam otkriva neke stvari vezane za njegove poslovne angažmane, kao i enigmu vezanu za televiziju Pink i navodnu svađu sa Željkom Mitrovićem.

-Ne plašim se ni krize, ni poluprazne hale. Ja sam smislio još prošle godine da koncertom ponovo proslavim rođendan, ali ću izgleda ove godine morati da ga slavim dva dana i napravim sutradan još jedan koncert na istom mestu – kaže Lukas.

Priča se da ste se konačno pomirili sa Željkom Mitrovićem, vlasnikom RTV Pinka?

- Nisam se pomirio sa Željkom Mitrovićem! Da bi se čovek sa nekim pomirio, mora prvo da se posvađa. Ni sa kim se nisam svađao, pa ni sa Mitrovićem, tako da nema potrebe ni da se mirim.

Da li ste zaboravili da vas jedno vreme nije bilo na Pinku i da ste bili u sukobu sa tom kućom. Čak ste i “isečeni” sa koncerta Cece Ražnatović na “Marakani” kada ste bili njen gost?

- Nisam zaboravio, ali sve to nije imalo veze sa Željkom. Imao sam samo jedan sitan sukob sa tom televizijom. To je rešeno i već neko vreme odlično sarađujem sa Pinkom. Željko Mitrović i ja se odlično slažemo u mnogim stvarima, sjajno se razumemo i u poslu…

Nekada ste se užasavali “Farme”, da li ste promenili stav i o tom šou-programu?

- Pa, onako… Gledam ponekad, ali mi je i dalje bezveze. Od svih rijalitija koji se emituju na raznim televizijama, možda je to još i najbolje. Samo, ova postavka, odnosno ovi likovi sada na farmi uopšte mi se ne sviđaju. Skroz su – fuj!

Zašto ne uđete opet na “Farmu” da oraspoložite farmere?

- Znaš šta, ja ne mogu da mislim ni o čemu, sem o koncertu u “Areni”. Toliko sam u tome da zaboravljam na sve drugo. Nastup u “Areni” mi je najveće zadovojstvo, to je vrhunac u našem poslu, nema ničeg jačeg od toga. Nadam se da će taj koncert 3. novembra prerasti u tradiciju i da ću još mnogo rođendana proslaviti sa publikom.

Mnogi su se iznenadili kada su vas sa suprugom videli u reklami za jedan preparat za mršavljenje kada vi nemate problem sa viškom kilograma?

- Pa i drugi pevači se pojavljuju u reklamama. Ne mora čovek da bude debeo, pa da smrša, da bi reklamirao preparat za mršavljenje. Sonja i ja smo ušli u tu priču, jer je klasična, poslovna ponuda, jednom rečju – biznis!

Do sada ste sve ponude za reklame odbijali, zašto ste prihvatili baš ovu?

- Ono što je bilo presudno da mnoge ponude odbijem, bilo je i presudno da ovu ponudu prihvatim, a to su pare, pare i samo pare!

Reklame

Ostavite komentar