Aki Rahimovski demantuje pisanje “Kurira”

Izvor: slobodnadalmacija.hr
Postavljeno 06 Oct 2010

Neviđenu euforiju koja je zavladala oko dva nastupa Parnog valjka u beogradskoj Areni, 16. i 17. oktobra, od kojih je prvi rasprodan, dok se za drugi već počela tražiti karta više,  magazin “Kurir” propratio je prozivanjem člana benda Damira Šomena i lepljenjem mu etikete ustaškog bubnjara, i to zbog njegove prethodne saradnje s Markom Perkovićem Thompsonom.


“Kurir” navodi i kako je Valjak zbog toga velikog otkrića i smirivanja strasti pred beogradski koncert, preko navodnoga portparola benda Sagora Meškovića, poručio da je za predstojeće meganastupe odlučio Šomena zameniti njegovim prethodnikom Draženom Šolcom.

Pokazalo se to kao neistinita “Kurirova” medijska bomba, što je potvrdio pevač Aki Rahimovski, ističući kako u Beograd, kako je i bilo planirano, ide Šomen, kao član benda, vrhunski muzičar i istinski profesionalac.

Bez obzira što je Šomen kao profesionalni muzičar svirao i sa Thompsonom u sklopu niza svojih angažmana, “Kurirove” ružne reči na račun bubnjara, Aki ne priznaje, tvrdeći i kako nema pojma da imaju portparola koji se odaziva na ime Sagor Mešković.

- Nemam pojma koji je to čovek. Možda je to neki pseudonim. Mi takvog portparola, kako ga “Kurir”, dakle, naziva, nemamo. U Beograd s Valjkom ide kao bubnjar Damir Šomen, i to je kraj! Sve ostalo vezano uz ustaštvo su netačne, lažne, besmislene informacije, velika patka određene ekipe koja zbog nekih svojih razloga pokušava minirati dva spektakla što ih pripremamo u Areni.

- Čekaju nas dva megakoncerta i nećemo dopustiti da iko pokvari atmosferu ni publici ni nama. Biće to pobeda dobre pesme, odlične muzike, velikog druženja… Takve pisanije nas ne diraju, kao ni stupidne izjave kojima određeni zlonamernici pokušavaju umanjiti značaj benda i naše muzike – kaže Aki Rahimovski.

Također navodi i kako zna da publika koja je pohrlila kupiti karte dobro poznaje Valjkov opus, u kojem, apsolutna je to činjenica, prevladavaju mahom pesme ljubavnog karaktera.

Upravo zato ga takav tip medijskih tekstova nimalo ne uznemirava, navodeći kako je bend apsolutno spreman za dve muzičke beogradske poslastice.

Reklame

Ostavite komentar