Alen Islamović i Indira Radić snimaju svoj treći duet

Izvor: 24sata.info
Postavljeno 28 Oct 2010

Kraj ove godine u solističkoj karijeri Alena Islamovića ostaće zabeležen po trećem duetu s folk pevačicom Indirom Radić.

Takav sled događaja da se ovaj pop-rok muzičar upusti u saradnju sa pevačicom drugačijeg muzičkog profila počeo je sa pesmom «Lopov», koju su Radić i Islamović snimili pre šest godina, da bi 2007. godine objavili i drugi duet “Imali smo nismo znali”.

Iako je publika pri tome bila podeljena kako je njihovim zajedničkim pesmama upravo Islamovićev rokerski glas dao moć, ali i da je sa ovom saradnjom bh. pevač skrenuo sa puta, danas se Islamović previše ne obazire.

”Mislim da moj rok zvuk i ovog puta neće smetati pri snimanju novog dueta s Radićevom, jer se radi o pravoj pop pesmi, koja nam je baš legla. Pored toga, s Radićevom od Nove godine nameravam da upriličim velike koncerte po evropskim gradovima, od kojih će naravno jedan biti Sarajevo. Prema dosadašnjim planovima sarajevski koncert na kojem ću sa Indirom nastupati trebao bi se održati u Zetri na proleće 2011. godine”, rekao je Islamović, piše ”San”.

On će kao i ostali članovi projekta «Kad bih bio Bijelo dugme», Željko Bebek i Mladen Vojičić Tifa naredne mesece posvetiti solističkim karijerama, tako da, kako kaže Islamović, njihovih koncerata u skorijoj budućnosti neće biti.

Uprkos tome, svojim obožavateljima neće nedostajati, a pogotovo onima u Americi, jer će Islamović nakon novembarskog koncerta u Cirihu posetiti i nekoliko američkih gradova.

”U novembru ću odvojiti 12 dana da održim koncerte u delovima Amerike, u kojima do sada nisam nastupao. Tako ću posetiti drugi deo Kalifornije”, kazao je Islamović za «San».

Reklame

Ostavite komentar