Alpinisti i ronioci se spremaju za Andželinu

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 13 Oct 2010

Da se u Bosni ozbiljno spremaju za dolazak Andželine Žoli i njene filmske ekipe, najbolje pokazuje izvršni producent filma Edin Šarkić, koji je lokacije izabrao uz stručne konsultacije alpinista i ronilaca.

- Pored toga što sam izvršni producent, ja sam zadužen i za izbor lokacija. Pregledao sam lično teren na kome će biti sniman deo filma i sa mnom su bili i profesionalni alpinista i ronilac jer ne želim ništa da prepustim slučaju. U pitanju je ozbiljna ekipa predvođena Andželinom, koja je veliki profesionalac, i želim da sve bude spremno kada stignu u Sarajevo – kaže za „Blic“ Šarkić.
Prema njegovim rečima, scene koje će se raditi u Bosni snimaće se na 10 različitih lokacija, a za neke glumci će morati i da uđu u reku Miljacku. Otuda se istraživalo i gde je reka najplića i gde je najadekvatnije da se snima.

Pominjalo se i da će biti angažovani kaskaderi, ali Šarkić kaže da ipak nećemo dobiti neki akcioni film.
- Biće kaskadera, ali zapravo nema opasnih scena, samo ne želimo da glumci rizikuju bilo kakvu nepotrebnu povredu – kaže Šarkić, koji je najavio i da će novinari imati priliku da se upoznaju sa Andželinom, i to na konferenciji za medije.
U međuvremenu, u Mađarskoj snimanje teče bez ikakvih problema. Prema rečima jednog od glavnih protagonista Feđe Štukana, Andželina stvari u potpunosti drži pod kontrolom.
- Ljudi su uvek neopravdano skeptični kad čuju da neki glumac režira. Glumac koji snimi toliko filmova kao Andželina sigurno ima više iskustva u režiji nego neki režiser koji ima tri ili četiri filma iza sebe jer je bio u prilici da radi s različitim ljudima.
On objašnjava da je poznata glumica izuzetna ličnost i da su joj na ovom snimanju najvažniji njeni glumci.
- Ona je divna osoba. Ima vremena za glumce i to joj je na prvom mestu. Meni je dala potpuno odrešene ruke da od svog lika napravim ono što mislim da treba i dosad nam se mišljenje ni u jednom trenu nije razišlo. Ona je jedna potpuno normalna osoba koja je u životu imala mnogo sličnih problema kao i svi mi – rekao je glumac koji je i otkrio da najviše vremena na snimanju provodi u društvu našeg Nikole Đurička i Branka Đurića, delom zato što najveći deo scena snimaju zajedno, a delom jer su im prikolice u kojima provode pauze između snimanja postavljene jedna do druge.
Na pitanje ko je najveća zvezda, Feđa kaže da se mnogi trude da se nametnu, ali da je pored Andželine to smešno.

Reklame

Ostavite komentar