Ana Kokić: Ne plašim se za mesto u “Grandu”

Izvor: Press online
Postavljeno 12 Oct 2010

Seksepilna Ana Kokić najavljuje novi album i veruje da nikada neće biti izbačena iz „Granda”

- Ne plašim se za svoje mesto u „Grandu” zato što vodim računa o ponašanju. Normalno je da Saša Popović pravi selekciju pevača, jer pojedini ne zaslužuju da budu tu gde jesu. Popović je gazda i može da radi sa svojom produkcijom šta hoće – kaže Ana za Press.

Majka dve devojčice tvrdi da je uspela da završi album zahvaljujući nesebičnoj podršci supruga, vaterpoliste Nikole Rađena.

- Oko dece dosta mi pomažu i bake i deke i, naravno, bebisiterka. Međutim, da nemam nesebičnu podršku supruga, ništa ne bih uspela – kaže pevačica, koja je priznala da strastveno navija za svog supruga i da ponekad kad reprezentacija Srbije gubi, popije lek za smirenje.

Pevačica je u kratkom vremenskom roku dobila dvoje dece, što je ostavilo traga na njenoj liniji. Zato želi da je pred novi album dovede do savršenstva.

- Opet sam počela da jedem kao svinja! Od sutra sam na dijeti – poručila je Ana.

Kokićeva je sigurna u uspeh novih pesama, ali smatra da je rano najavljivati velike koncerte.

- Duet sa Sašom Kaporom je naišao na dobar prijem kod publike i, ako se po jutru dan poznaje, ovaj album će biti odličan. O velikom beogradskom koncertu još ne razmišljam, više sam za klupsku varijantu. Uželela sam se pevanja, tako da nastupam u nekoliko prestoničkih klubova. Karijeru sam započela u klubovima i ne smeta mi da i dalje tamo pevam – kaže Ana.

Reklame

Ostavite komentar