Anđelina u Budimpešti upisala decu u skupu školu i vrtić

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 05 Oct 2010

Anđelina Džoli počinje snimanje svog dugo najavljivanog filma o ratu u Bosni, a prve klape biće napravljene u mađarskoj prestonici u koju se glumica upravo preselila.

Mađarski mediji uveliko pišu o dolasku zanosne oskarovke, koja je u Budimpeštu dovela svoje šestoro dece. Njen nevenčani suprug Bred Pit jednako je zauzet – u Bostonu snima svoj najnoviji film ‘Moneyball’ i svu brigu o deci prepustio je Anđelini.

Međutim, glumica se odlično snašla. Iznajmila je raskošnu vilu koja će je koštati 22 hiljade evra mesečno, a decu je upisala u škole koje će pohađati dok mama snima svoj rediteljski prvenac.

Medoks (9) i Paks (6) ići će u prestižnu francusko-američku školu, Zahara (5) i Šajlo(4) u vrtić u sklopu škole, a za sve to Džolijeva će plaćati oko 13 hiljada evra mesečno, prenose mediji koji su sa zadovoljstvom konstatovali da je holivudska zvezda vrlo pristupačna. Prema rečima njenih novih komšija, odmah po dolasku sa svima se upoznala i kratko družila.

„Došla je do svih koji žive u blizini, rukovala se s njima i predstavila se, kao da oni već nisu znali ko je ona,“ rekao je jedan od komšija.

Reklame

Ostavite komentar